icon

Kedy pustiť dieťa samo do nákupného centra?

23. sep 2024

Od kedy ste pustali deti same do OC bez dozoru dospeleho
? Pustali ste dieta same alebo s rovesnickou? Od kolika rokov? Dakujem. Ak je mozne, reagujte rodicia, co uz tuto temu riesili s dietatom.

zuzidr
23. sep 2024

riešili sme to, synoví spolužiacie bežne chodili od 5tiredy, mne sa to nepáči, lebo sú len na mobiloch a vymýšlajú tam...minulý rok bol šiestak, pár krát som ho pustila po škole, ale po 1-2hod. som mu kázala ísť na bus domov, lebo zas ked som ho nepúšťala, tak nezapadal do partie...tneto rok sa ešte ani nepýtal...

autor
23. sep 2024

@zuzidr my to riesime, dcera je piatacka. Spoluzacky vraj chodia. Myslim, ze to nie je centrum volneho casu pre deti. Ta neviem ...

janka_g
24. sep 2024

A čo tam idú robiť? Nakupovať? Len tak tráviť čas? Moja staršia dcéra 13r. chodí so spolužiakmi. Chodia tam občas na pizzu a priznám sa, neviem kedy tam bola prvý krát. Dôverujem jej, a preto mi aj sama povie kde chodia ale nehlási mi to hneď. Vie kedy má byť doma, vie, že má aj povinnosti. Ja by som to nemala šancu ustriehnuť z práce ak by som jej to chcela zakazovať. Mladšia, tiež piatačka chodí ku kamarátke, ktorá býva ďalej. Tak isto ich nekontrolujem kam spolu idú...