Kedy pustiť dieťa samo do nákupného centra?
Od kedy ste pustali deti same do OC bez dozoru dospeleho
? Pustali ste dieta same alebo s rovesnickou? Od kolika rokov? Dakujem. Ak je mozne, reagujte rodicia, co uz tuto temu riesili s dietatom.
@zuzidr my to riesime, dcera je piatacka. Spoluzacky vraj chodia. Myslim, ze to nie je centrum volneho casu pre deti. Ta neviem ...
A čo tam idú robiť? Nakupovať? Len tak tráviť čas? Moja staršia dcéra 13r. chodí so spolužiakmi. Chodia tam občas na pizzu a priznám sa, neviem kedy tam bola prvý krát. Dôverujem jej, a preto mi aj sama povie kde chodia ale nehlási mi to hneď. Vie kedy má byť doma, vie, že má aj povinnosti. Ja by som to nemala šancu ustriehnuť z práce ak by som jej to chcela zakazovať. Mladšia, tiež piatačka chodí ku kamarátke, ktorá býva ďalej. Tak isto ich nekontrolujem kam spolu idú...

riešili sme to, synoví spolužiacie bežne chodili od 5tiredy, mne sa to nepáči, lebo sú len na mobiloch a vymýšlajú tam...minulý rok bol šiestak, pár krát som ho pustila po škole, ale po 1-2hod. som mu kázala ísť na bus domov, lebo zas ked som ho nepúšťala, tak nezapadal do partie...tneto rok sa ešte ani nepýtal...