icon

Je kolposkopia v Košiciach bolestivá?

didka02
6. mar 2024

Ahojte baby ktora bola na vyšetrenie Kolkoskopiou v KE ? Je to bolestivé?

10zabka
6. mar 2024

myslíš kolonoskopia? Dá sa absolvovať v narkóze.

viestta
6. mar 2024

@10zabka kolposkopia je vsetrenie krcka maternice kolposkopom
@didka02 nie neboli to, je to len pristroj, ktory ma optiku pre lepsie rozlisenie (jedna sestricka to nazvala dalekohlad do chachane), boliet moze len ak robia biopsiu

10zabka
6. mar 2024

@viestta v nadpise je kolposkopia, v príspevku kolkoskopia. Myslela som, že píše o vyšetrení hrubého čreva a poplietla názov. Nenapísala bližšie, o čo sa jedná.

didka02
autor
6. mar 2024

@viestta Ano presne pomýlila som sa Kolposkopia sa to vola idem tam prvý krat a bojím sa toho chcela by som vedieť čo ma čaka ...keďže mi meškáju kramy a mam bolesti pri pohlavnom styku ..ale gynekológ mi povedal vraj je všetko v poriadku len ide o vyšetrenie

didka02
autor
6. mar 2024

@viestta tu biopsiu robia hneď popritom alebo by ma objednali ?

viestta
7. mar 2024

@didka02 robia hned, preco by ta objednavali druhy krat, ked uz ta maju na koze?

lucuass
7. mar 2024

Mala si zlú cytologiu že tam ideš ?

didka02
autor
7. mar 2024

@lucuass práveže nie mam dobre výsledky

lucuass
7. mar 2024

@didka02 aha tak to neviem , kolposkopia sa väčšinou robí pri zlých steroch , ale keď sa ti má pozrieť na krcok tak to nieje bolestivé , normálna prehliadka ,len stým že sa pozerá na krcok s takým ,, ďalekohľadom,, kvázi že si ho vie zväčšiť 400x aby ho videl dobre , nič viac

didka02
autor
7. mar 2024

@lucuass ďakujem veľmi pekne

diaalex
26. sep 2024

@didka02 Dobrý deň, chcem sa opýtať bolelo to vyšetrenie? Kde ste boli? Koľko sa čakalo na výsledky? Mńa to tiež čaká a nenachádzam veľmi info