Košice - 4D ultrazvuk
Ahojky
Objednavali ste sa niekto na ultrazvuk 3D/4D? Len tak ze ste sli s manzelom? Pozeram na nete je ze tam viac klinik ...
Ďakujem
6x (2tehu 3x) sme boli v Sonoclinic a max spokojnosť
@taktotedanie prave ze na spominaneho dr Juhasa citam recenzie na google a akoze katastrofa tam urcite nepojdem . Pride mi to ze len taha peniaze od zien
Ja som bola 3x u dr juhasa na odporucanie mojej obvod gyn a bolo to ok az na jedenkrst kedy sa mala nechcela otocit a tlacil mi na brucho aby sa pootocila tvarou k nam a bolo mi to neprijemne ale zato nemohol doktor v pohode sme dostali druhy termin za ktory sme uz neplatili, v celku hodnotim dobre
Platite aj v sonoclinic
Ešte sa dá ísť do Šace k Dr. Dosedlovi
Jednoznačne Sonoclinic. Prístup, odbornosť. Treba čítať viac recenzií a aj tu na MK nájdeš veľa diskusii. Usb kľúč si kúp nový,nerozbaluj a budeš mať aj video či foto ak sa podarí.
@taktotedanie neviem o Tom aby sa platilo za doprovod v sonoclinic. Ale možno sa niečo zmenilo
Urcite sonoklinik Kosice, jedno vysetrenie stoji 70€ ale je to zazitok, stoji to za tie peniaze 🙂 veeelmi mili personal a vsetko pekne vysvetlili. Mame usb s videami a fotkami, za partnera sa tam neplati
tiež odporucam sonoclinic, konkrétneho lekára alebo lekárku neviem odporučiť, majú kvalitný personal/vyšetrenia/zariadenia, je jedno na koho natrafíte… kazdy ultrazvuk zrozumiteľne komentovali, vždy treba doniesť nové nerozbalene usb, odídete odtiaľ s peknými fotkami 🙂 (a napriklad v našom prípade najmä s istotou, že všetky vnutorne orgány babatka sú v poriadku)

Len tak nie, 3x sa odporuca..
Bud myslava de juhas alebo sonoclinic dr dankovcik
Za pritomnost partnera sa doplaca k sume za ultrazvuk