icon

Košice - 4D ultrazvuk

27. dec 2022

Ahojky
Objednavali ste sa niekto na ultrazvuk 3D/4D? Len tak ze ste sli s manzelom? Pozeram na nete je ze tam viac klinik ...
Ďakujem

taktotedanie
28. dec 2022

Len tak nie, 3x sa odporuca..
Bud myslava de juhas alebo sonoclinic dr dankovcik
Za pritomnost partnera sa doplaca k sume za ultrazvuk

diaalex
28. dec 2022

6x (2tehu 3x) sme boli v Sonoclinic a max spokojnosť

autor
28. dec 2022

@taktotedanie prave ze na spominaneho dr Juhasa citam recenzie na google a akoze katastrofa tam urcite nepojdem . Pride mi to ze len taha peniaze od zien

taktotedanie
28. dec 2022

Ja som bola 3x u dr juhasa na odporucanie mojej obvod gyn a bolo to ok az na jedenkrst kedy sa mala nechcela otocit a tlacil mi na brucho aby sa pootocila tvarou k nam a bolo mi to neprijemne ale zato nemohol doktor v pohode sme dostali druhy termin za ktory sme uz neplatili, v celku hodnotim dobre
Platite aj v sonoclinic

hrvn
28. dec 2022

Ešte sa dá ísť do Šace k Dr. Dosedlovi

luciella
28. dec 2022

Jednoznačne Sonoclinic. Prístup, odbornosť. Treba čítať viac recenzií a aj tu na MK nájdeš veľa diskusii. Usb kľúč si kúp nový,nerozbaluj a budeš mať aj video či foto ak sa podarí.

maxi2
28. dec 2022

@taktotedanie neviem o Tom aby sa platilo za doprovod v sonoclinic. Ale možno sa niečo zmenilo

olivieraa
28. dec 2022

Urcite sonoklinik Kosice, jedno vysetrenie stoji 70€ ale je to zazitok, stoji to za tie peniaze 🙂 veeelmi mili personal a vsetko pekne vysvetlili. Mame usb s videami a fotkami, za partnera sa tam neplati

alex1998
30. dec 2022

tiež odporucam sonoclinic, konkrétneho lekára alebo lekárku neviem odporučiť, majú kvalitný personal/vyšetrenia/zariadenia, je jedno na koho natrafíte… kazdy ultrazvuk zrozumiteľne komentovali, vždy treba doniesť nové nerozbalene usb, odídete odtiaľ s peknými fotkami 🙂 (a napriklad v našom prípade najmä s istotou, že všetky vnutorne orgány babatka sú v poriadku)