icon

Košice - beriete si v utorok voľno?

12. feb 2023

Som zúfalá z toho ako sa dostanem do práce a ako deti pôjdu do školy v utorok…ako to plánujete riešiť vy? Deň voľna?

Strana
z4
katulienocka999
12. feb 2023

Žiaľ neporadím, ale v článkoch píšu,ze je to až do odvolania kým sa to nevyriesi a nie iba v jeden deň 😒😒

palicka
12. feb 2023

A čo sa deje v utorok?

zuzkaa1991
12. feb 2023

Mju chodit linky do nemocnice do uss takze ja to chápem ze budu "zberne"linky nikde na stránke nie su oznamene odkiaľ v akom intervale budu chodit??

katulienocka999
12. feb 2023

@palicka generálny strajk DPMK,nepôjdu spoje..jedine do nemocníc a do ussteel

ajko2011
12. feb 2023

Nikde nepíšu, že to bude jeden deň. Píšu, že od utorka až do odvolania nepôjde MHD.

janulik2008
12. feb 2023

Snad zajtra budeme vediet viac ale znova len my doplatime. Hlavne ze mesačnik dobity, ja ich chapem aj ale toto neni fer hlavne voci ludom. Mame za sluzbu zaplatene, inak k jednemu dnu tiez som to pochopila ze utorok len USS a nemocnice a potom uz obmedzene aj z tohto to vyplyva ak dobre chapem. Taxiky su ale to bude katastrofa zohnat. Ved len na letisku je minimalne 5 firiem. Ja vezmem asi utorok dovolenku a uvidim. Snad sa dohodnu

katka2602
12. feb 2023

Ja mam našťastie prácu 8 minút pešo od brány a škola škôlka je v okolí čiže MHD ani auto nepotrebujeme, ale je to masaker pre ľudí čo potrebujú ísť do práce, nehovoriac o ambulanciách, nie každý lekár a sestričky majú auta. A nie všetci môžu ostať doma. Tak isto záchranné zložky. No cele zle toto. Ja rozumiem štrajku, len najviac doplatia ľudia. A možno nás prekvapia a zajtra sa dohodnú a žiadny štrajk nebude. Ja idem v utorok na kontrolu do nemocnice tak hádam tam moja doktorka bude. Zajtra budeme múdrejší.

zuzkaleng
12. feb 2023

Mi do školy nepôjdeme bohužiaľ sa nedostanem a pešo s dvomi deti s Furče do mesta by to bolo na dva hoďky

janulik2008
12. feb 2023

@katka2602 tiez si myslim, ze zajtra budeme mudrejsi. Kedze bude pondelok snad sa nas pan primator vyjadri a dohodnu sa

janulik2008
12. feb 2023

@zuzkaleng ja som zo Šace a pracujem na letisku, takže 😁 uvidim ak sa aj dohodnu a strajk bude len v utorok vezmem dovolenku

zuzkaleng
12. feb 2023

Všetkým vám držím palce aby ste to v utorok zvládli ,viem máme to teraz v utorok každá taške nakoľko sa ťažko dostaneme všade do práce do škôl

zuzkaleng
12. feb 2023

@janulik2008 držím palce nech je to len jeden deň a držím palce aby ste mohla ísť do práce

drzaopica
12. feb 2023

@katka2602 ľudia majú aj rodiny, známych, susedov, ktorí ich môžu zviesť autom a lekárka určite jazdi autom

janulik2008
12. feb 2023

@zuzkaleng mam zajtra poobednu tak ktovie ci nepojdu rano za manazerom, lebo ano susedia mozno auto maju ale nechodia napr na zmeny do roboty.

zuzkaleng
12. feb 2023

@janulik2008 držím palce

zuzkaleng
12. feb 2023

Mne nema kto pomôcť som samoživiteľka mám dva autistické detičky ktoré chodia do mesta do školy hol v pondelok oznámim učiteľkám že deti sa nedostavia do školy a buď to pochopia

terina25
12. feb 2023

Ja som z furce a potrebujem sa dostat do Sace. Na taxi min 40€ nemam. A ani za den na to taxi mezarobim. Takze budem nutena brat dovolenku. Ale co urobim,ak dalsie dni nepojdu autobusy,netusim.

janulik2008
12. feb 2023

@terina25 ja som rozmyslala ze sa dam vypisat, ale to zasa samozivitelia nedaju dlhsie. Ja ako hovorim zasa len MY budeme trpiet. Snad zajtra budeme mudrejsi

terezia323
12. feb 2023

Ja sa stále utešujem tým, že sa zajtra dohodnú s mestom, lebo toto si mesto nemôže dovoliť

lalala94
12. feb 2023

@terina25 ja som z Furče išla do Šace niekoľkokrát taxíkom (použila som Bolt) a platila som max. 12€.

oblecenie99
12. feb 2023

Ja mám 5 minút pešo do práce, manžel kvôli nezmyselne neprakticky fungujucemu MHD chodí už dávno do práce na aute, ale keďže je chorý aj on a aj malý kašle, odpadáva starosť kvôli škôlke a dopravy do nej. Mám ináč zaplatený lístok na celý rok,keďže som mala v plane lietať do a z škôlky autobusom, teda som chcela, ale časté vypadávanie liniek, meškania a rôzne induvidua ako bonus nás priamo nepriamo nútia využit auto aj kvôli škôlke, čiže ja ten štrajk už žiaľ? Ani nepocítim na sebe. Jedna hanba, ako to MHD (ne) funguje poriadne už dlhé mesiace tak, ako si to predstavujem v tomto storočí.

terezia323
12. feb 2023

@oblecenie99 presne ako pises
Veď už koľko fungujú v režime prázdniny

janulik2008
12. feb 2023

@lalala94 ono vieš, otázka je aj to, či vôbec človek nejaký taxík zoženie :D

@terezia323 vieš čo, že aj ja.

simonettasimonova
12. feb 2023

Fasa došli sme a môj vodicak na polícii mam 🤨

janulik2008
12. feb 2023

@oblecenie99 z mesta do Šace tuším mali chodiť policajti s revízormi, ale nepamätám sa že by som videla nejakých. Za to dnes sme šli ráno do mesta a nastúpili v Šaci, chlapec očividne mal viac ako 6 rokov a nemal platný lístok na to jeho mama hovorí, pán šofér ale no nebuďte taký prísny a pustil ich, my kebyže nemáme lístok a nabehol by revízor tak by "nebuďte taký prísny nefungovalo" ...

terezia323
12. feb 2023

@janulik2008 toto ma vie do vývrtky zobrať. Najlepšie keď revízor okolo nich len prejde a ani sa nesnaží skontrolovať lístky

janulik2008
12. feb 2023

@terezia323 presne aj mňa. Dušujú sa, že nech chodia ľudia busom ale toto nikto nerieši.

lalala94
12. feb 2023

@janulik2008 áno, áno, to je druhá vec, ja si myslím, že taxíky budú nezastihnuteľné a ak aj príde, človek bude veľmi dlho čakať. Blbá situácia.

natyzara
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4