icon

Košice sever. Spoločnosť pri kočíkovaní

ncora
16. apr 2010

Ahojte hladame si kamosku alebo kamosa s dietatkom na spolocne kocikovanie,pokecanie....moj syncek ma 16mes 🙂
Byvam Ke sever pri TU.....ncora@azet.sk

Strana
z3
ivkau
4. okt 2010

u Vás to tada vypuklo ☹

aeouliana
4. okt 2010

@ivkau: no, uz sme vsetci na ATB okrem manzela 😒

ivkau
5. okt 2010

aeoliana jooooooooj, to je smola, prajeme skore uzdravenie, aby ste to už mali za sebou 😨

ivkafu
6. okt 2010

ahojte dievcata, tak dnes krasne svieti slniecko, uz sa tesim na prechadzku 😀 pekny den

naty1976
25. okt 2010

ahojte dievčatá chcem vás len informovať
Protestné zhromaždenia
Stále pokračujeme v boji za naše požiadavky v petícii, 18.10.2010/ sme odoslali list ministrovi financií v mene všetkých mamičiek, ako aj mamičiek čakateliek, aby uvoľnil potrebnú sumu na splnenie sľubov, ktoré verejne vyslovili pani premiérka a pán minister pre rodiny na vyplatenie materskej a rodičovského príspevku v nami požadovanej výške. Tiež sme začali s organizáciou protestných zhormaždení v mestách po celom Slovensku, ako prvé sú na rade Piešťany, Martin, Košice a to dňa 26.10. od 15h30 do 16h30, bližšie info bude ešte zverejnené. Protestom chceme aj naďalej poukázať, aby sa naše body v petícii preniesli do príslušného zákona a nezostalo iba pri sľuboch.

Zoznam miest, kde sa protestné zhromaždenia uskutočnia:

- PIEŠŤANY: 26.10.2010, Winterova ulica -pešia zóna, stretnutie mamičiek od 15.30 - 16.00 na Winterovej ulici, pochod po Winterovej ulici, ukončenie protestu o 16.30 hod.

- MARTIN: 26.10. od 15h30 do 16h30, stretnutie mamičiek od 15h30 do 16h00 pred Slovenským Komorným divadlom Martin pri Miléniu na pešej zóne, je to Divadelná ulica, pochod pôjde cez pešiu zónu od divadla na koniec pešej zóny po ulici M.R.Štefánika

- KOŠICE: 26. októbra 2010, Čas: 15.30 hod. - 16.30 hod., Hlavná ulica Košice, Miesto stretnutia mamičiek: pred Štátnou vedeckou knižnicou

Veríme, že prídete v hojnom počte!

ivkafu
23. dec 2010

Kočky prajem Vám 12 mesiacov bez choroby, 53 tyždnov štastia, 365 dni bez starosti, 8760 hodin lasky a 525600 minut jedinečnych okamihov v roku 2011..

nickiee0
21. dec 2011

Ahojte, hľadám mamičku na spoločné kočíkovanie? Nájde sa niekto? 🙂

4gubka
28. jan 2012

@nickiee0 ahoj neviemj uz najst temu ktoru som dala ja a tam si mi tiez pisala.. ako uz chodi maly? este stale trucuje pre kocik?? 😀

nickiee0
28. jan 2012

@4gubka Ahoj už chodí, asi dva týždne 🙂 a z nejakého neznámeho dôvodu sa rozhodol, že sa v kočíku bude voziť 😀 takže som rada

4gubka
28. jan 2012

@nickiee0 tak to gratulujeeem aj k jednemu aj k druhemu pysna mamicka a spokojna k tomu 😉 😀

nickiee0
29. jan 2012

@4gubka Ďakujem 🙂 Už len čakám kedy sa roztopí sneh a bude môcť aj po vonku bežkať 😵

4gubka
29. jan 2012

@nickiee0 heh aby si za nim mohla utekat 😀 😀 😀 musi byt rozkosny teraz ked si tak cupka sam 😉

nickiee0
30. jan 2012

@4gubka hehe už sa teším 😀 veľmi zlatučký je teraz, ale celý deň sa nezastaví behá po celom byte 😀 a ja väčšinou za ním 😅

gashtanka
6. máj 2013

Ahojte, znovu ozivujem tuto temu. Zhanam si kamosku ci kamosky na obcasne stretavanie sa tuto na Severe a pripadne vencenie potomkov 🙂 Ja mam necelych 28 rokov a trojrocne dievcatko a dvojmesacne babo. Byvame na Narodnej triede..nasa situacia je taka, ze sme schytali skolku az na Hemerkovej na KVP a buduci rok sa to nezmeni, kedze skolky na Severe - beznadejny stav, Rovno ma odpisali...a tak mame problem s tym, ze u nas neexistuje nieco take, ze po skolke sa stretnem s mamickami zo skolky tuna a deti sa pohraju. Vlastne tu nikoho nepozname a moja Johanka tu nema v okoli domova ziadne kamaratky a kamaratov a to ma velmi mrzi. A ja tiez nie som odlud, zisla by sa mi spolocnost 😅 Tak ak by sa niekto nasiel, pripadne ak tu mate nejaku uz zabehnutu spolocnost a neprekazal by vam dalsi clen navyse, bolo by to fakt super 🙂

meluzinaaa
9. máj 2013

@gashtanka ahoj. Som zo Severu a trochu tusim ako ti je. Ja som z Mieru. Ak chces, mozme sa sem tam stretnut. Mam takmer 4.r. chlapca, ale chodi do skolky na Severe a 7 mesacnu princeznu. Chodim kocikovat najviac do mesta, ale aj hocikde. Uz poznam nejake mamicky zo Severu. Ak chces, odpis. Mam rada spolocnost. papapapa mel

gashtanka
10. máj 2013

@meluzinaaa velmi rada, super 🙂)) Necakala som, ze vobec niekto zareaguje, ked pozeram, kedy tu bol predo mnou posledny prispevok 🙂 Kedy mavas cas, predpokladam, ze si este na materskej, ked mas 7 mesacnu slecnu 🙂

meluzinaaa
11. máj 2013

Jasne a uzivam si to. Zajtra sa vraciame do Ke, teraz sme na dedine. Uvidim, ako cez tyzden, ale hadam sa najde nejaky cas na stretko. Zat. pa.mel

meluzinaaa
15. máj 2013

ahoj. Co porabas? posielam Ti kontakt na seba, aby bola lahsia komunikacia. 0910941144 je to orange.Coskoro sa hadam stretneme. papapa
mel

Strana
z3