icon

Kto pomôže s liečbou skoliózy v Košiciach?

1. dec 2024

Ahojte. Neviete niekto o niekom v Košiciach kto by mi pomohol narovnať sa ? :( som mladá žena mám 26 rokov a to hrbenie sa mi strašne podkopáva sebavedomie. Prosím viete o niekom kto by mi vedel pomôcť ? Ďakujem veľmi pekne za radu

adri266
1. dec 2024

V prvom rade navstivit ortopeda, urobit RTG, aby sa zistilo, aka skolioza, pripadne kyfoza je. Ortoped moze predpisat statom hradene rehabilitacie, ja by som vsak odporucala najst niekoho, kto sa rozumie SM systemu, Schrottovej metodu a cvicit, cvicit, cvicit. Ked sa naucis poriadne cvicit, to bude nieco stat, ale potom mozes cvicit sama doma.
Inak, dcera ma operovanu skoliozu, takze viem, o com hovorim. Cim skor cvicit, aby si nemala na stare kolena obrovsky problem. Drzim palce.

amazonka13
15. dec 2024

🍏 Ahoj. Som profi trénerka, cvičiteľka, lektorka, okrem iného sa venujem aj SM - systému, zdravotnému a rehabilitačnému cvičeniu, redukcii nadváhy. Vašu chrbticu bolo treba podchytiť do cca 20-22 rokov. Ak sa tak nestalo, nevadí, vždy ešte existuje riešenie. Je potrebné posilniť svaly chrbta a súvisiace svalové skupiny, osvojiť si správny postoj, rozšíriť si obzor, aby som rozumela svojmu problému a mohla sa aj sama liečiť, respektíve pomôcť si. Nech sa páči, pokojne sa ozvite. 🌞 Amazonka