icon

Ktorý logopéd v Košiciach alebo Prešove prijíma nových pacientov?

dally55
13. okt 2025

Viete mi prosim niekto povedat ktory logoped v Kosiciach aktualne aj prijima novych pacientov a ake su cakacky? uz som ich zopar obvolala a nikto nikde nedviha. popripade Presov. dakujem

kvietok1233
13. okt 2025

@dally55 skúste pani kentošovu, napíšte jej sms. Ale je súkromná, platí sa cca 30€ jedna hodina. Ona nám dala termín najskôr, cca za 3 mesiace

dally55
autor
14. okt 2025
@kvietok1233

@dally55 skúste pani kentošovu, napíšte jej sms. Ale je súkromná, platí sa cca 30€ jedna hodina. Ona nám dala termín najskôr, cca za 3 mesiace

@kvietok1233 dakujem, skusim, pozeram ze uz je to 45e za hodinu,

anonym_96fb9f
15. okt 2025
@dally55

@dally55 obvolala som vsetkych pred rokom bud nedvihali alebo termin o rok 🤷🏻‍♀️ alebo take sumy ze dakujem ja nekradnem
Chodime uplne inde, do bydliska rodicov mojich, mame to ako vylet a neplatime nic vsetko preplaca poistovna

matkahelka
15. okt 2025

@dally55 prajem vela stastia pri hladani. my sme nenasli, resp.boli dlhe cakacky, chodim s dcerou preto do TV. 2x mesacne mame termin preplacany poistovnou.

kvietok1233
16. okt 2025
@dally55

@dally55 45€ je prvá úvodná hodina kde zisťuje ako dieťa na Tom je, potom sú už stretnutia pol hodinové cca 2x mesačne po 30€. Logopedicka je skúsená, vie pracovať s deťmi. Ja som spokojná.

dally55
autor
16. okt 2025
@kvietok1233

@dally55 45€ je prvá úvodná hodina kde zisťuje ako dieťa na Tom je, potom sú už stretnutia pol hodinové cca 2x mesačne po 30€. Logopedicka je skúsená, vie pracovať s deťmi. Ja som spokojná.

@kvietok1233 môže byt, aj som s pani kentosovou telefonovala, bola veľmi milá, ale berie len predškolákov, nám odporučila klinickú logopediu (Dcéra ma 3), aj nám odporučila zopár mien tak hľadáme ďalej , ďakujem

juhinecka
18. okt 2025

Kým čakáte na termín skúste osloviť nejakého odborníka z platformy Hláska, možno vás aspoň nejaký nasmeruje, da úlohy na doma a pomôže pracovať s dieťaťom . 🙂