icon

Máte skúsenosť s 3F mikrochirurgiou strabizmu?

myska1102
11. dec 2024

Dobrý deň, máte niekto skúsenosť s touto klinikou? Zaujíma ma najmä operácia strabizmu u detí. Ďakujem

Strana
z2
ddankaa2
26. dec 2024

@anketkarka ano, pri tej druhej bola aj Dr. ku ktorej chodíme teraz na kontroly....

ddankaa2
26. dec 2024

@ddankaa2 Mudr. Pistejova ...pozri ich stránku, recenzie na googli a utvor si sama názor...ja môžem len odporučiť

anketkarka
26. dec 2024

@ddankaa2 posledná operácia bola kedy? Rozbor po operácii mu robili?

anketkarka
26. dec 2024

@ddankaa2 chodíme k ním, takže mám svoj názor. Operaciu posúdiť neviem, len vyšetrenia. Myslím, že kvalita ide v poslednom čase na úkor kvantity.

ddankaa2
26. dec 2024

@anketkarka pred vyse rokom, neviem uz presne, ano rozbor a na zaklade neho este naplanovali cvicenia, tie sme absolvovali 2 mesiace a na konci mal.uplne super vysledky, mam aj pred aj po papier s vysledkami...Dr. nam povedala ze uz netreba nic, vsetko ma tak ako ma mat, čiže my uz iba na kontroly ohladom dioptrii chodíme raz za pol roka....Čítam po sebe a píšem ako tatar 😅

ddankaa2
26. dec 2024

@anketkarka tak potom o com je tato diskusia? ak niesi spoko, chod inam, nie?

anketkarka
26. dec 2024

@ddankaa2 ja som diskusiu nezaložila. Bola som len zvedavá na recenzie. Po poslednej kontrole zvažujem aj možnosť odchodu. Operaciu zatiaľ nepripúšťam. Začínajú tam mať bordel. Možno operujú špičkovo, k tomu sa vyjadriť neviem.

lucka_ke
26. dec 2024

3F má nových majiteľov, Dabóczi už nie je ani konateľom čiže uvidíme akým smerom to pôjde ďalej

Strana
z2