icon

Máte skúsenosti s doktorom Hrivňákom?

zdenkapechova
28. máj 2026

Ahojte , chcem sa opýtať či je tu niekto kto bol vyšetrený u pána doktora a mal oligoashtenoazoospermiu , chceme ísť s priateľom na vyšetrenie lebo sa nám nedarí už dva roky a na nete čítam len staré diskusie .

parvinka0001
29. máj 2026

Manžel bol ale dávnejšie .

zdenkapechova
autor
29. máj 2026
@parvinka0001

Manžel bol ale dávnejšie .

@parvinka0001 A aká bola vaša skúsenosť ? Pomohol vám ?

jakoma
30. máj 2026

@zdenkapechova manzel bol,doktor nepomohol,zbytocne zabite roky a peniaze. Vraj najlepsi v kosiciach,no realita je taka,ze za 50 eur vam povie ze ivf,ziadna snaha z jeho strany zial

parvinka0001
30. máj 2026
@zdenkapechova

@zdenkapechova taký istý prístup ako píše @jakoma...už to mi prišlo divné pri objednávaní nie nemáme termín hneď, ale za 45€ máme 🤦muž mal asteno a zvyšok čo tvoj, nemal to oligo. Bral tabletky zmenil životosprávu . Len ivf pomohlo . Kamoškyn muž mal presne toto čo tvoj tiež len ivf . Neviem koľko máte rokov . My sme začínali na mojich 23 a muž mal 25 . Detičky sa nám podarili až na mojich 28 a muž mal darček presne na svoju 30 tku že dvojičky ♥️♥️neradim čakať ale jednať hneď a rovno ivf.

jakoma
30. máj 2026

@zdenkapechova ak odmietate ivf, napis mi. My sme hladali a stale hladame moznost vyhnut sa ivf

parvinka0001
30. máj 2026
@jakoma

@zdenkapechova ak odmietate ivf, napis mi. My sme hladali a stale hladame moznost vyhnut sa ivf

@jakoma ako dlho sa snažíte ? Preco nechcete ivf ? Len sa pýtam nerypem

anonym_fa61f2
Autor odpoveď zmazal
jakoma
30. máj 2026

@parvinka0001 lebo na klinike ich nezaujimal moj stav, cyklus, diagnozy a dovody neplodnosti. Len ci nemam hiv a ak nie,mozeme ist na ivf. Prestizna klinika v kosiciach, no dakujem pekne. Povedali,ze mi urobili rozne testy a som ok. Po case som obehala odbornikov sama a zistili mi 3 diagnozy, ktore je potrebne podchytit liecbou. Snazime sa 6 rokov a preto si myslim ,ze ivf to nevyriesi, pretoze mam prechodne vajickovody. Tieto diagnozy by sa objavili az po par neuspesnych ivf

zdenkapechova
autor
30. máj 2026
@parvinka0001

@jakoma ako dlho sa snažíte ? Preco nechcete ivf ? Len sa pýtam nerypem

@parvinka0001 snažíme sa 2 roky , bral vitamíny folandrol , zinok ,selén , vit.E ,konezym a zlepšilo sa to z 0% morfo sa stalo 3% aj zvyšok sa zmenil , ťažké už nie sme na presne OLIGO ,1x biochemické minulý rok a do teraz nič, máme 25 a 27 rokov čiže nie sme ani až taký starý , ale nechcem čakať do 30 rokov určite .

zdenkapechova
autor
30. máj 2026
@jakoma

@parvinka0001 lebo na klinike ich nezaujimal moj stav, cyklus, diagnozy a dovody neplodnosti. Len ci nemam hiv a ak nie,mozeme ist na ivf. Prestizna klinika v kosiciach, no dakujem pekne. Povedali,ze mi urobili rozne testy a som ok. Po case som obehala odbornikov sama a zistili mi 3 diagnozy, ktore je potrebne podchytit liecbou. Snazime sa 6 rokov a preto si myslim ,ze ivf to nevyriesi, pretoze mam prechodne vajickovody. Tieto diagnozy by sa objavili az po par neuspesnych ivf

@jakoma A keď sú priechodné vaječniky tak IVF robia ?

parvinka0001
30. máj 2026
@zdenkapechova

@jakoma A keď sú priechodné vaječniky tak IVF robia ?

@zdenkapechova áno robia

anonym_b1f8f2
3. jún 2026
@zdenkapechova

@zdenkapechova my sme s takou diagnozou otehotneli prirodzene ale teda trvalo to 2 roky
A to ja mam sama dost dalsich diagnoz

zdenkapechova
autor
4. jún 2026
@anonym_b1f8f2

@zdenkapechova my sme s takou diagnozou otehotneli prirodzene ale teda trvalo to 2 roky
A to ja mam sama dost dalsich diagnoz

@anonym_b1f8f2 čo vám pomohlo ? Boli ste aj u Hrivňaka alebo na klinike ?

anonym_b1f8f2
4. jún 2026
@zdenkapechova

@anonym_b1f8f2 čo vám pomohlo ? Boli ste aj u Hrivňaka alebo na klinike ?

@zdenkapechova neboli sme nakoniec nikde, uz som mala termin na ivf klinike ale par dni pred som zistila, ze som tehotna
Partner Tribulus od gymbeam, do toho dostal vsak covid a preliecenie 2x antibiotika , ci nieco pomohlo aj to netusim, spermiogram bol potom zlepseny a nasledne som otehotnela prirodzene