Skúsenosti s doktorkou Ladeckou-Tomkovou a cisársky rez
Ahojte som tehotná chodím k pani Dr. Keďže som prvy porod mala velmi komplikovaný mala som velke šitie 16 stehov 2x mi ti prasklo v priebehu mesiaca mi to teda 2x nanovo sili hojilo sa to asi pol roka proste zle velmi chcem sa opytat ci mate niekto s doktorkou skúsenosť ze vie dst odporučenie na cisarsky rez alebo ako pristupuje k takejto žiadosti pacientky ? Nepride mi ze by velmi kladné brala taketo požiadavky ale mozno niekto skúsenosť uz ma
Dakujem
Nikto ťa nebude po prvom komplikovanom pôrode nútiť rodiť prirodzene, vždy sa dá podpísať papier pre psychický stav na žiadosť pacienta, len zváž keď si mala také hojenie rany, pri cisárskom sa šije niekoľko vrstiev, rany sa otvárajú, divé mäso sa ti môže vytvoriť, dávajú aj spony kovové keď máš viacej tuku na bruchu neni to malá jazvyčka, keď ti praskne vnútorné šitie čaká ťa v podstate nová operácia ak máš problém s hojenim rán tak tá po cisárskom nebude žiadna výhra.

@tatiana234 ja som k dr chodila a vždy bola veľmi Mila a dalo sa s ňou dohodnúť,no myslím že málokde by ti dali sekciu neni to taká indukcia zeby si potrebovala sekciu,a môj skromný nazor je že 16stehov oproti sekcii je nič,ver mi🥲😄🫶🏻