icon

Máte skúsenosti s doktorom Hrivňákom?

zdenkapechova
28. máj 2026

Ahojte , chcem sa opýtať či je tu niekto kto bol vyšetrený u pána doktora a mal oligoashtenoazoospermiu , chceme ísť s priateľom na vyšetrenie lebo sa nám nedarí už dva roky a na nete čítam len staré diskusie .

parvinka0001
Včera o 03:00

Manžel bol ale dávnejšie .

zdenkapechova
autor
Včera o 22:46
@parvinka0001

Manžel bol ale dávnejšie .

@parvinka0001 A aká bola vaša skúsenosť ? Pomohol vám ?

jakoma
Dnes o 01:02

@zdenkapechova manzel bol,doktor nepomohol,zbytocne zabite roky a peniaze. Vraj najlepsi v kosiciach,no realita je taka,ze za 50 eur vam povie ze ivf,ziadna snaha z jeho strany zial

parvinka0001
Dnes o 06:19
@zdenkapechova

@parvinka0001 A aká bola vaša skúsenosť ? Pomohol vám ?

@zdenkapechova taký istý prístup ako píše @jakoma...už to mi prišlo divné pri objednávaní nie nemáme termín hneď, ale za 45€ máme 🤦muž mal asteno a zvyšok čo tvoj, nemal to oligo. Bral tabletky zmenil životosprávu . Len ivf pomohlo . Kamoškyn muž mal presne toto čo tvoj tiež len ivf . Neviem koľko máte rokov . My sme začínali na mojich 23 a muž mal 25 . Detičky sa nám podarili až na mojich 28 a muž mal darček presne na svoju 30 tku že dvojičky ♥️♥️neradim čakať ale jednať hneď a rovno ivf.

jakoma
Dnes o 07:50

@zdenkapechova ak odmietate ivf, napis mi. My sme hladali a stale hladame moznost vyhnut sa ivf

parvinka0001
Dnes o 08:15
@jakoma

@zdenkapechova ak odmietate ivf, napis mi. My sme hladali a stale hladame moznost vyhnut sa ivf

@jakoma ako dlho sa snažíte ? Preco nechcete ivf ? Len sa pýtam nerypem

anonym_fa61f2
Autor odpoveď zmazal
jakoma
Dnes o 11:41

@parvinka0001 lebo na klinike ich nezaujimal moj stav, cyklus, diagnozy a dovody neplodnosti. Len ci nemam hiv a ak nie,mozeme ist na ivf. Prestizna klinika v kosiciach, no dakujem pekne. Povedali,ze mi urobili rozne testy a som ok. Po case som obehala odbornikov sama a zistili mi 3 diagnozy, ktore je potrebne podchytit liecbou. Snazime sa 6 rokov a preto si myslim ,ze ivf to nevyriesi, pretoze mam prechodne vajickovody. Tieto diagnozy by sa objavili az po par neuspesnych ivf