MUDr. Lazorčáková Vatraľová Mária - gynekologička v Košiciach
Ahojte prosím čo hovoríte na MUDr. Lazorčáková Vatraľová Mária (LLGYN gynekologická ambulancia) Košice?
Hľadám novú gynekologičkú ktorá sa zaujíma o pacientov prosím poraďte ďakujem 🌻
Som u nej pekne sa s tebou porozpráva vysvetli zauci ako si robiť samodiagnostiku prsníkov. Ma pochopenie pre človeka v hocijakej situácii. Žiaľ musela som u nej riešiť upt. Z jej strany všetko v pohode len mi vypísala papier ku konkrétnej Dr na zákrok nemohla som si vybrať a tamta to pekne sfusovala. Toto jedno jej mam za "zle". Ale ako človek a lekár super. Tehotenstva pôrody som u nej nemala možnosť riešiť kartu tam mam len 2 roky
Chodím k lazorcakovej, riešila som aj tehotenstvo a vsetko v poriadku. Vzdy vysvetlila, poradila. Prístup veľmi dobrý a milý. Sestričku ma tiez super
@kika1208 prešla som k nej pred 4 rokmi, vtedy nemala toľko pacientov, všetko mi krásne vysvetlila, venovala sa mi. Ale teraz už má toľko pacientov, že je to skôr o tom, čo najskôr vyšetriť a ďalší pacient. A to som tehotná, kde by som očakávala viac záujmu. Každopádne nie je zlá, ale čo nemusí, to nerobí. No sestrička je super 🙂
@kika1208 Zdravim. Ja som nedavno prešla k doktorkam na polikliniku Nad jazerom. Ordinuju tam 2 mlade doktorky. Pristup, komunikacia, riešenie problemu parada. Uplne spokojna som objednava sa cez ečakareň.
@kocanda22 Ahoj, hladam gynekologa, moja dr. uz nerobi, je na jazere aj gynekologicka s modernymi nazormi, som z jazera mala by som to blizko, nasla som Lazorcakovu, ma dobre hodnotenia, ale zopar aj takych, ze nestiha pri privela pacientoch, dakujem
Lazorcakova uz neberie nových pacientov. Kamoška chcela pre dcéru a jej povedala sestrička ze uz neprijímajú

@kika1208 Zdravim. Ja som nedavno prešla k doktorkam na polikliniku Nad jazerom. Ordinuju tam 2 mlade doktorky. Pristup, komunikacia, riešenie problemu parada. Uplne spokojna som objednava sa cez ečakareň.