MUDr. Tibor Prunyi - skúsenosti
Dobrý lekár ale treba sa pripraviť že skoro za všetko sa tam dopláca, a nie málo
Dobrý lekár ale treba sa pripraviť že skoro za všetko sa tam dopláca, a nie málo
@minnie67 tak vies najdi “statneho “ alergologa s dobrym terminom, v ke snad nemozne
Sama som cestovala okolo 100km kvoli alergologovi chvalabohu termin do 7 dni, nikdy som nic neplatila
Ale s tymto panom doktorom som bola velmi spokojna
Ale odstahovala som sa potom tak ci tak
@minnie67 tak vies najdi “statneho “ alergologa s dobrym terminom, v ke snad nemozne
Sama som cestovala okolo 100km kvoli alergologovi chvalabohu termin do 7 dni, nikdy som nic neplatila
Ale s tymto panom doktorom som bola velmi spokojna
Ale odstahovala som sa potom tak ci tak
@taktotedanie ano ja to chapem, mne to nevadilo, ale niekomu to moze vadit preto upozornujem
Perfektny lekar, odporucam velmi. Prvy, u ktoreho sa mi podarilo konecne dopatrat priciny mojich tazkosti. Doplaca sa, ano, ale za testy, za ktore sa plati aj u inych lekarov (laktozova, fruktozova intolerancia, SIBO, potravinove alergie).
@taktotedanie ano ja to chapem, mne to nevadilo, ale niekomu to moze vadit preto upozornujem
@minnie67 ani mne ti nevadilo ani mi nevadi si priplatit tam kde to ma zmysel
( nie neuznavam poplatky ta potvrdenia a dalsie vymyslene somariny)
Perfektny lekar, odporucam velmi. Prvy, u ktoreho sa mi podarilo konecne dopatrat priciny mojich tazkosti. Doplaca sa, ano, ale za testy, za ktore sa plati aj u inych lekarov (laktozova, fruktozova intolerancia, SIBO, potravinove alergie).
@selenka7 a koľko za tie potravinové testy
Skus google, ma cennik zverejneny na webe alebo aj v u seba na ambulancii
Velmi sikovny pan doktor a termin velmi skoro
Za potravinove testy myslim okolo 120€

Velmi dobre vsade odporucam