icon

Najlepší pôrodník v Košiciach

zzzzza
31. mar 2025

Dobrý pôrodník v Košiciach? Prirodzene a cisársky rez

zuzkaa1991
31. mar 2025

@zzzzza kazda povie svojho lekára 😁😁😁
Ja som rodila v 2018 v starej mala som vybaveného lekara len nestíhol.dojst 😁😁 musel.ist robiť3d usg tento rok. Budem opat rodiť dufam ze stihne tentokrát kedze u neho mam podporu a doveru ale v starej su velmi dobri lekari ale zas aj v novej su ;) zalezi od okolností zdrav stavu ak sa dieta skoro narodi oplati sa. Novej kedze tam je vybavenie ;)
Ale.su kopu temy na to
Chvalia kraus, knop, varga, hatiar atd neviem si spomenúť dalsie mena plus lekarky

kvietok173
31. mar 2025

Ak ešte pracuje, tak určite vo fakultnej nemocnici Mudr. Rošáková, odporúčam všetkými 10 ľudská a odborníčka.

vkatush
31. mar 2025

Viem, že v starej si najviac chvália Krausa, Linkesha a Vargu. Ja som zažila počas hospitalizácie v 6m aj potom neskôr pri pôrode aj iných a za mňa spokojnosť s každým jedným, takže ani teraz pri druhom nejdem zazmluvňovať.

jankab218
1. apr 2025

Kraus👌

daniella08
2. apr 2025

Mňa náhodne odrodil mladý lekár v novej nemocnici. Volá sa Tóth. Ja keď ho stretnem tak mu ruky vybozkám. Postaral sa mi o krásny pôrod a opravil všetko čo sa pri predchádzajúcom pôrode pokazilo. Prístup, starostlivosť... Všetko bolo dokonalé a to bez známostí alebo úplatku.

jvasenka
2. apr 2025

@zuzkaa1991 hatiarovi pri pôrode neumrelo nejaké dieťa?
@kvietok173 pri nej som rodila pred 5r ako odborníčka ok ale prístup čisto na peniaze

zuzkaa1991
2. apr 2025

@jvasenka daco som prečítala nevedela som o.tom ale sa mi zda bolo to velmi davno ked len zacinaal sa mi zda

jvasenka
2. apr 2025

@zuzkaa1991 vôbec neviem mne to iba známa medzi rečou vravela ale ďalej som to nezisťovala takze neviem vôbec

zuzkaa1991
2. apr 2025

@jvasenka ja som pred par rokmi si precitala clanok tiez som sa dozvedela cez forum ale nemusela byt jeho chyba nevieme ako realne bolo...
Ja som s nim rieisla pred 7r cele.tehu ked som mala nejaky problém teraz som bola pri 3d usg ja s nim nemam problém vzdy pekne všetko vysvetli....a zas pri porode som mala mladu lekarku ale mam pocit ze všetko aj tak sestričky viac menej lekar je pri tlačení len 😇ale kazdy ma.strach porodu ja nemozem nic zle poveda prve tehu som lezacala často lekari boli v pohode sestričky na normálnom oddeleni tiez ale po porode boli aj hnusne co viac zena potrebuje pomôcť 😇uvidím ake zmeny po 7r ma čakajú

jvasenka
2. apr 2025

@zuzkaa1991 ja som pri ňom tiež bola na 3d v sono clinic akože to bolo ok (pred 5r) minulý týždeň som pri ňom bola na prietoky a teda prístup nič moc no… len cakal kedy vypadnem a to meškal viac ako pol hodinu 😅 a kedy máš termín? ideš do starej?

zuzkaa1991
2. apr 2025

@jvasenka začiatkom októbra ale počítam polke septembra 😇 .....akoze 3d tiez spravil rychlo dnes mi volali o výsledky a dali termin ale zabudla.som sa opytat.ku komu ma dali.
A ano idem do starej ak bude všetko ok mam tam sestričku ktora mi pomaha a je velmi ochotna aj teraz pocas tehu s nou komunikujem😇

jvasenka
2. apr 2025

@zuzkaa1991 tak to máš skvele🙂 držím palce🙂 ja budem rodiť teraz v máji ale nemám nikoho vybratého

zuzkaa1991
2. apr 2025

@jvasenka ja som mala ale nesithol takze nejaka mlada.ma.odrodila ;) ale si myslím ze v tom okamihu uz zene je jedno kto tam je 😁😁

emma1590
14. apr 2025

dr.Rošákova je výborná a veľmi ľudská.