Najlepší pôrodník v Košiciach
Dobrý pôrodník v Košiciach? Prirodzene a cisársky rez
Ak ešte pracuje, tak určite vo fakultnej nemocnici Mudr. Rošáková, odporúčam všetkými 10 ľudská a odborníčka.
Viem, že v starej si najviac chvália Krausa, Linkesha a Vargu. Ja som zažila počas hospitalizácie v 6m aj potom neskôr pri pôrode aj iných a za mňa spokojnosť s každým jedným, takže ani teraz pri druhom nejdem zazmluvňovať.
Kraus👌
Mňa náhodne odrodil mladý lekár v novej nemocnici. Volá sa Tóth. Ja keď ho stretnem tak mu ruky vybozkám. Postaral sa mi o krásny pôrod a opravil všetko čo sa pri predchádzajúcom pôrode pokazilo. Prístup, starostlivosť... Všetko bolo dokonalé a to bez známostí alebo úplatku.
@zuzkaa1991 hatiarovi pri pôrode neumrelo nejaké dieťa?
@kvietok173 pri nej som rodila pred 5r ako odborníčka ok ale prístup čisto na peniaze
@jvasenka daco som prečítala nevedela som o.tom ale sa mi zda bolo to velmi davno ked len zacinaal sa mi zda
@zuzkaa1991 vôbec neviem mne to iba známa medzi rečou vravela ale ďalej som to nezisťovala takze neviem vôbec
@jvasenka ja som pred par rokmi si precitala clanok tiez som sa dozvedela cez forum ale nemusela byt jeho chyba nevieme ako realne bolo...
Ja som s nim rieisla pred 7r cele.tehu ked som mala nejaky problém teraz som bola pri 3d usg ja s nim nemam problém vzdy pekne všetko vysvetli....a zas pri porode som mala mladu lekarku ale mam pocit ze všetko aj tak sestričky viac menej lekar je pri tlačení len 😇ale kazdy ma.strach porodu ja nemozem nic zle poveda prve tehu som lezacala často lekari boli v pohode sestričky na normálnom oddeleni tiez ale po porode boli aj hnusne co viac zena potrebuje pomôcť 😇uvidím ake zmeny po 7r ma čakajú
@zuzkaa1991 ja som pri ňom tiež bola na 3d v sono clinic akože to bolo ok (pred 5r) minulý týždeň som pri ňom bola na prietoky a teda prístup nič moc no… len cakal kedy vypadnem a to meškal viac ako pol hodinu 😅 a kedy máš termín? ideš do starej?
@jvasenka začiatkom októbra ale počítam polke septembra 😇 .....akoze 3d tiez spravil rychlo dnes mi volali o výsledky a dali termin ale zabudla.som sa opytat.ku komu ma dali.
A ano idem do starej ak bude všetko ok mam tam sestričku ktora mi pomaha a je velmi ochotna aj teraz pocas tehu s nou komunikujem😇
@zuzkaa1991 tak to máš skvele🙂 držím palce🙂 ja budem rodiť teraz v máji ale nemám nikoho vybratého
@jvasenka ja som mala ale nesithol takze nejaka mlada.ma.odrodila ;) ale si myslím ze v tom okamihu uz zene je jedno kto tam je 😁😁
dr.Rošákova je výborná a veľmi ľudská.

@zzzzza kazda povie svojho lekára 😁😁😁
Ja som rodila v 2018 v starej mala som vybaveného lekara len nestíhol.dojst 😁😁 musel.ist robiť3d usg tento rok. Budem opat rodiť dufam ze stihne tentokrát kedze u neho mam podporu a doveru ale v starej su velmi dobri lekari ale zas aj v novej su ;) zalezi od okolností zdrav stavu ak sa dieta skoro narodi oplati sa. Novej kedze tam je vybavenie ;)
Ale.su kopu temy na to
Chvalia kraus, knop, varga, hatiar atd neviem si spomenúť dalsie mena plus lekarky