Nemocnica Šaca - čakacie doby na operáciu žlčníka
Ahojte,ako dlho ste čakali na operáciu žlčníka od objednania sa?vďaka
@sunny15 začnem už pomaličky aj ja skusat- už mi nechuti dookola jest to isté. Neboj sa aj ty to už budeš mať čochvíľa za sebou a bude dobre. Aj by som ti poslala fotku kameňov co mi dali len neviem ci to chceš vidieť
@katarinka89 začni postupne všetko jesť po malých dávkach a uvidíš,.kľudne daj fotku,ja zbierku kameňov nebudem mať,lebo ja mám blato,to mi isto domov nedajú 🙈😁čo je škoda,aspoň pamiatku by som mala
@sunny15 poslala som, ja som to vyhodila, začalo sa mi to s odstupom času,,protivit, tak mam aspoň foto.
@katarinka89 to také maličké a koľko veľa 🙈kamarát mal ale jeden veľký,mamka veľké a dali jej do takej fľašky.
@sunny15 áno 🙂 v pondelok príjem (len injekcia na riedenie krvy),
utorok operácia - večer som mohla piť,
streda nechali dreň aby sa čistil, dostala som obed a večeru, opäť injekcia na riedenie krvy, zobrali krv pre výsledky, prelep jaziev,
vo štvrtok vybrali dreň, už som mala raňajky, prelep jaziev a šla som domov 🙂
Takto som to mala v Košiciach 🙂
@sunny15 no ono to nieje dobre vidieť ale mali veľkosť fazule a bolo ich okolo 15 - 20
@katarinka89 fajne veľa ich bolo🙈nečudo že robili problémy
@sunny15 somnou ležali 2 panie- vek zhruba 65+ a jedna vracala po narkóze nejakých 5-6 hodín po....ta druha nie. A to sa čudovala, lebo vraj už mala 10 operacii a nikdy jej zle nebolo. Je to individuálne....držím prsty 🤞
@katarinka89 ďakujem,tak snáď to bude ok.
@diaalex no ako doma?dostala si vzorový jedálniček z nemocnice?
@sunny15 počujete baby- tie co už máte po...
Dodržuje dietu- celkom prísne, vážne....ale napríklad dnes na obed medová polievka a tarhona s varenými mäsom a sslat - hlávkový....tak som musela utekať na WC....co mi akože nemohlo sadnúť na tomto? Véd to ani nemá chuť a som skoro nedobehla
@katarinka89 oprava masová
@katarinka89 ja uz vobec nedodrzujem , jem vsetko, po trosku kazde 2-3 hodiny. Po operacii nemozem cibulu, grga sa mi po nej a nakoniec z nej vraciam. Nikdy som ju rada nemala ale teraz mi vadi aj v natierkach . Co predtym som mojla jest.
Nemozem ani papriku, kapustu a cerstve pecivo ale to som nemohla ani pred operaciou.
Operaciu som mala koncom novembra.
@katarinka89 drzala som mesiac
@sunny15 áno dostala, ale napr dnes som mala vývar a rezance s tvarohom, včera zemiaky s vareným mäsom … akože fakt môžem skoro všetko 🙂
@katarinka89 podľa mňa kapusta 😐
@diaalex kapusta klasická to nebola to patrí medzi potraviny ktoré nemôžem bol to hlávkový salat a to môžem jesť. Boli aj dní keď som po operácii cca 2 dní jedla len piškóty a výživu a stalo sa mi to aj vtedy že som musela utekať....takže neviem no
@katarinka89 skus si kupit laktobacily mozno mas malo dobrych bakterii a to robi sarapatu
@diaalex všimla si si ten 7 deň že sunkova pena- pozerala som v obchode aké má zloženie a bolo tam že tuk, resp masť
@katarinka89 ja som zatiaľ 4. deň po a po pravde v obchode som nebola 😐
@diaalex nebola si prečo? Necítiš sa nato ešte ísť alebo prečo? Ja teda ešte nemám odvahu sa stravovať podľa jedálnička, keď sa tam niektoré veci podľa mňa bijú, napr: smotana nie ale termín áno. A zloženie termínu je aj smotana . Ja už som z toho úplne v prdely- jem dookola to isté a ozaj- aj ty máš fest veľkú modriny na bruchu? Mne sa objavila na 2- 3 deň po operacii a už som po niečo cez 2 týždne a až teraz mi to začína miznut
@lydka84 skúsim
@katarinka89 nebola som, lebo som unevaná 😐 ale ja nemám žiadnu modrinu 🙏 a napr okrem jedál čo by ma nafúkli jem všetko 🤩 jemne cítim ešte bolesť dnuka a kus ma ťahajú stehy a to je všetko ☺️

@diaalex tak aspoň sa ešte najem,😉tak to ináč poriadnu redukčnú diétu budem mať,akože už teraz mám o 7kg menej ako pred rokom ,no a ešte po operácii to pôjde ešte dole.