Nemocnica Šaca - čakacie doby na operáciu žlčníka
Ahojte,ako dlho ste čakali na operáciu žlčníka od objednania sa?vďaka
@sunny15 vraj kávu môžeš ale len typ - neska s mliekom. Žiadna zrnkova nesmie byť. Doslova tie práškové
@katarinka89 ja pijem presso s mliekom 2-3x denne , zacala som tyzden po operacii ked sa mi pri vyberani stehov lekar pytal na stolicu a ja ze nedobre lebo nepijem kavu s mliekom tak nebeham na wc.. a on ze preco nepijete kavu ?? Kludne si dajte .. tak od vtedy si davam a je to bez problemov , prave naopak z nesci sa mi robi kyselina a drazdi mi travenie
@lydka84 tak fakt potom platí, že každému niečo iné sadne/ nesadne....
@katarinka89 supeeer,ja pijem nescu,alebo tie dolce Gusto,maximálne espresso ale to len v reštaurácii,takže toto ma potešilo 🤗
@diaalex @sunny15 a mne lekar povedal ze 4 den po operacii sa mozem osprchovat , potom mokre odlepit a zalepit nanovo. Tiez ma to sialene svrbelo alergia na leukoplast bola som ako obarena vodou mala som az pupence, tak po 2 dnoch doma som nelepila uz, len do sprchy ked som sla a po som si to vydezinfikovala betadinom a mala to navolno a peken sa to zahojilo. Lepila som len na nevyhnutny cas ked som sla k lekarovi, a hrozil velke trenie
@diaalex tak toto je iný level - mne kázala diétu, a tebe povedia všetko okrem veci ktoré ti robili problémy. Ty kks už tomu nechápem. Ešte sestrička v nemocnici keď nám dávala papiere aj s tým jedálnym, tak vravela diktovať lebo si spôsobilé zápal podzaludkovej žľazy
Baby,kto vás v Sací operoval?
@diaalex paráda 😁tak to je dobré 😉môžeš začať skúšať všetko
@katarinka89 tak podľa mňa skúšaj pomaly a len tak zistíš čo je pre teba problém,práveže ak nemáš žlčník tak by si nemala mať dráždenie pankreasu,lebo nemáš kamene,blato ktoré vycestujú a upchaju žlčovod.Ja práve preto idem dať vybrať žlčník, lebo blato dráždi pankreas a je tam riziko upchatia.skor je tam potom problém s črevami
@katarinka89 mne sestrička hovorila, že ona si týždeň po dala riadne rezeň 😀 a lekár mi povedal, že kľudne nech si dám všetko, že v Štutgarde žiadne diéty nie sú, po operácii večer už majú švédske stoly a jedia všetko
@diaalex ja ta obdivujem si dat a nebáť sa, mňa tak vystrašil, že až...
@sunny15 ja už teda fakt neviem horký, co je dobre, fakt .mne takto ta sestrička povedala a to ma dostalo riadne. Ze ona 3 mesiace po operacii nejedla ani rezeň so šalátom, že držala diétu.akoze nezaškodí mi zhodiť tie kila no len jest dookola to isté a nie to načo mam chuť.
@katarinka89 pýtala som sa, že mi môže byť ešte zle? A lekár mi povedal: keby som si ja dal 2kg segedínu aj mne by bolo zle 😀 ale že inak nemá byť prečo ☺️ je špička v Európe tak mu verím
@diaalex škoda, že ja som nenarazil na takúto skúsenosť, určite by som to inak prijala.....skúšam už od dnes po troške aj to co by som nemala zjesť- tak uvidíme co to urobí 😉
@diaalex co som sa dočítala, tak zle byť moze- lebo žlč doteraz a nemá zásobáreň....🤷♀️
@katarinka89 držím palce 😉

@diaalex joj mne bude veľmi chýbať káva,tak uvidíme ako sa budem cítiť a možno po pár týždňoch skúsim