Nemocnica Šaca - čakacie doby na operáciu žlčníka
Ahojte,ako dlho ste čakali na operáciu žlčníka od objednania sa?vďaka
@sunny15 ako vieš ze Ti vyliali? To sa bežne stáva? A potom je taka reakcia, že vraciaš a máš kyselinu.?
Mna brali hneď na príjem ráno o 6 hod operovali ma az o 19 hodine a dali mi skoro dvojnásobnú dávku narkózy lebo nevedeli prebrať a potom o 22 hod. som sa zobudila a vkuse som zvracala iba kyselinu :(.
@katarinka89 mám v správe napísané že vyliatie žlče do brušnej dutiny počas laparoskopie,však som aj vracala žlč,až teraz som pochopila že prečo,asi bežne to nie je😏
@katarinka89 jasné 🙂
@diaalex Možno je to bežný postup v Šaci ,neviem🤷Večer som si ľahla a dosť ma bolelo tam kde bol žlčník tak neviem či som to neprehnala s jedlom🙈ale mala som len ráno výživu v nemocke,na obed vývar s cestovinou,varené kur.prsia z polievky,na večer som si dala prvýkrát aj 4dnovy chlieb s malinkou vrstvou masla.Tak uvidíme ako dnes.
Baby aké ste mali príznaky? Mňa boli najmä pod pravým a ľavým rebrom a bolesť prechádza až do chrbtice a boli ma aj pri pupku zajtra sono som zvedavá.
@lienka2407 bolest pod pravym rebrovym oblukom, ztazene travenie, nafukovanie az zlsom mala pocit ze mi niekto macka organy
@lydka84 a co ti pomáhalo aby si predchádzala bolestiam? Mna velmi boli chrbat takmer cely dokonca viac ako samotny zlcnik :( a uz mas po operacii? A bolelo ta aj na lavej strane?
@sunny15 ahoj ake si mala priznaky? Bolelo ta pod ľavým rebrom tiez? A chrbat?
@lienka2407 mňa bolelo všetko pod pravým aj ľavým oblúkom,striedalo sa to...okolo pupku tiež striedavo na oboch stranách, chrbát bolel tiež a aj v boku.
@lienka2407 mne len vygrcat sa a algifen kvapky, predtym kvapky cholagol, no tie uz nedostat
@sunny15 a ako dlho ste vydrzala takto byt pred operaciou?
@lienka2407 presne rok
@sunny15 len neviem no, zelene fazulky co nafukuju 🤷♀️, tak som vyjedla omacku a fazulky im nechala , jedavam hlavne kuracie sem tam si spravim hovadzie a bravcove minimalne (1x za mesiac +-), nie kvoli operacii ale tomu ze sa snazim chudnut a bravcove ma vela tuku ... co vlastne je uzko spojene aj so zlcnikom .... ale v principe nejedavam papriku , cibulu a velmi obmedzene kapustu . Inak si dam trosku z cohokolvek
Teraz som olizala lyžičku rozpustenej čokolády,mňam zhrešila som🤣

@sunny15 ano posiela sa zlcnik na histologiu ... moja histologia bola nezhubnr nadorove bunky v zlcniku