icon

Nemocnica Šaca - čakacie doby na operáciu žlčníka

sunny15
8. jan 2023

Ahojte,ako dlho ste čakali na operáciu žlčníka od objednania sa?vďaka

sunny15
autor
12. mar 2023

@lydka84
@diaalex uff,tak dnes som to prehnala,dala som si rybu a zemiaky a trošku sun dala smotanovú omáčku,no a samozrejme to som nemala,cítim ako ma pichá na mieste kde aj predtým,v chrbte a pod rebrami😭no veď poučila som sa na vlastnej chybe...termix mi nič nerobil ale smotana áno.Takze mám zatiaľ víťaza ktorý robí problém.

diaalex
12. mar 2023

@sunny15 och :( ja som sa ešte neodvážila si dať smotanu. Lekár mi hovoril že potraviny ktoré mi robili problém až po 4 mesiacoch

sunny15
autor
13. mar 2023

@diaalex mne smotana nerobila problém,resp.na konci mi už všetko robilo problémy aj suchý rohlík,tak dnes idem na stehy a spomeniem aj ten záchvat včerajší 🤔

diaalex
13. mar 2023

@sunny15 spomeň, ale možno s tým budeš musieť počkať 😐

sunny15
autor
13. mar 2023

@diaalex tak stehy mám vonku,alergia na leukoplast potvrdená 😏hneď to komentovali.Kolika -zrejme mi niečo nesadlo a dieta asi polroka🙈Nuž a z histologie sa ukázalo že som mala chronicky zápal žlčníka s blatom.Takze je dobré že išiel von👍

diaalex
13. mar 2023

@sunny15 aspoň už vieš o leukoplaste 🙂 len teda dobre som hovorila, že mne lekár radil počkať s tými potravinami 😐 tak aj ty drž diétu a možno sa to už nezopakuje 🙂

sunny15
autor
13. mar 2023

@diaalex veru už nebudem taká frajerka jak včera, neoplatí sa to,...len nech už nemám také bolesti.

diaalex
13. mar 2023

@sunny15 verím ti 🙁 konečne sa zbavíš bolesti a ona opäť nastúpi 🙁

lydka84
13. mar 2023

@sunny15 hlavne ze je uz prec a uz bude len lepsie a lepsie a to travenie sa casom upravi len vydrzat, ja som 4 mesiac po operacii a uz som bezproblemova, a to na gastro chodim 23 rok co stale nejake problemy boli

sunny15
autor
14. mar 2023

@lydka84 tak áno chce to čas,aj ja chodím na gastro 17rokov,v podstate ja mám od detstva nejaký problém s trávením.

sunny15
autor
28. mar 2023

@lydka84
@diaalex ahojte,baby idete na liečenie po operácii žlčníka?

lydka84
28. mar 2023

@sunny15 ja som.uz aj zabudla.ze som boal na operaciu. Vyhybam sa kapuste cibuli a paprike. Inak viac menej bezna strava -zdravsia verzia .
Jedine co, zaplatila som sj dovolenku do Turecka a potom mi dotuklo, ze rok by sa rana opalovat nemala , takze tankiny to istia
A tebe to ako ide ?

diaalex
28. mar 2023

@sunny15 liečenie? Ja som už aj zabudla, že som po 😀 mám 1r a 3r dcérku, takže nikam sa nechystám ☺️

sunny15
autor
28. mar 2023

@diaalex
@lydka84 mne lekár navrhol😉ale tiež asi nepôjdem,veď to 3tyzdne byť od rodinky tiež nechcem byť a zároveň už idem do roboty.Tiež ideme v lete do Turecka ,ale opaľovanie rany neriešim,resp ideme na wellness teraz budem mesiac po opke.Ja jem už aj čokoládu,ķavu pijem takže taká moja bežná strava okrem tiež cibule, kapusty a papriky a vyprážané tiež ešte nie,ale pizzu som už jedla😉

lydka84
28. mar 2023

@sunny15 ako kupele na B som neriesila vobec, nakolko 3 tyzdnovy pobyt sa hybe medzi 1000-2000 eur m.to radsej more
A to aom do kupelov chodila z alergologie a porovnani zpred 4 rokov sli hore o 100%

sunny15
autor
28. mar 2023

@lydka84 mne lekár povedal že to plne.hradí poisťovňa tak neviem,len ma zaujímalo že či sa chystá niektorá z vás

lydka84
28. mar 2023

@sunny15 no ja co som pozerala vacsinou sa mi to ukazovala na Bcko , ak je to A stoji to za zvazenie

sunny15
autor
29. mar 2023

@lydka84 nuž,teraz si pôjdem dať relax do wellnessu a potom v lete more, trochu sa tam bojím stravy,lebo ináč varia,aj teraz v lete som si musela dávať pozor ale hádam dovtedy to bude ok.

petra_dvojicky
4. nov 2023

@monuska1234 dobrý deň môžem sa opýtať ako to prebieha pred a po operácii? Ďakujem veľmi pekne

danielita55
4. nov 2023

@diaalex Ja som bola na operacii v maji, pondelok som nastupila a v utorok isla domov.

sunny15
autor
4. nov 2023

@petra_dvojicky čo presne potrebuješ vedieť?

diaalex
4. nov 2023

@danielita55 veď ja už som mala vo februári po 😉

petra_dvojicky
4. nov 2023

@danielita55 zaujímalo by ma aký je postup. Ja bt som chcela nastúpiť v deň operácie. Mám to takto dohodnuté s pánom prednostom. Nemám zatiaľ termín. A po operácii sa ide na jisku alebo rovno na izbe? Ak na jisku ste tam same alebo je tam viac pacientov? Používanie mobilov atď? Ďakujem

petra_dvojicky
4. nov 2023

@danielita55 ked ste nastúpila v pondelok hneď vás aj brali na operáciu? Ci ste ešte dho čakala? Mne vraveli ze ešte cca 2 dni po operácii budem tam.

danielita55
4. nov 2023

@petra_dvojicky Ja som nastupila v pondelok rano na 7:00 hned prva na 8:00 som isla na operaciu…po operacii som bola v pooperacnej izbe kde ma sledovali, preberali… tam sme boli asi traja a potom ma previezli na izbu cca 9:30 na druhy den o 16:00 ma prepustili domov…

petra_dvojicky
4. nov 2023

@danielita55 tak to bolo celkom rýchle. Dávajú aj nejaký oblbovak pred operáciou?

danielita55
4. nov 2023

@petra_dvojicky ja som nechcela nic😊

petra_dvojicky
4. nov 2023

@danielita55 tak to je super. Ja mám obrovský strach 🙈

danielita55
4. nov 2023

@petra_dvojicky Aj ja som mala, to je normalne, ale nic to nie je…po operacii sa treba setrit, ja som mala bolesti ked som vstavala,ale ntrvaloo to dlho…a uz neviem ze som bola na operacii😊 kedy mas termin?

petra_dvojicky
4. nov 2023

@danielita55 v stredu budem volat. Lebo naposledy som bola uz 2x chorá. Neprešla som cez anestéziu. Ja sa nebojím bolesti ani operácie samotnej. Ale anestézii sa bojim veľmi. Bola som už 2 x uspata ale teraz mam neskutočný stres. A to som mala všetky výsledky super.