Nemocnica Šaca - čakacie doby na operáciu žlčníka
Ahojte,ako dlho ste čakali na operáciu žlčníka od objednania sa?vďaka
@sunny15 ja som.uz aj zabudla.ze som boal na operaciu. Vyhybam sa kapuste cibuli a paprike. Inak viac menej bezna strava -zdravsia verzia .
Jedine co, zaplatila som sj dovolenku do Turecka a potom mi dotuklo, ze rok by sa rana opalovat nemala , takze tankiny to istia
A tebe to ako ide ?
@diaalex
@lydka84 mne lekár navrhol😉ale tiež asi nepôjdem,veď to 3tyzdne byť od rodinky tiež nechcem byť a zároveň už idem do roboty.Tiež ideme v lete do Turecka ,ale opaľovanie rany neriešim,resp ideme na wellness teraz budem mesiac po opke.Ja jem už aj čokoládu,ķavu pijem takže taká moja bežná strava okrem tiež cibule, kapusty a papriky a vyprážané tiež ešte nie,ale pizzu som už jedla😉
@monuska1234 dobrý deň môžem sa opýtať ako to prebieha pred a po operácii? Ďakujem veľmi pekne
@diaalex Ja som bola na operacii v maji, pondelok som nastupila a v utorok isla domov.
@petra_dvojicky čo presne potrebuješ vedieť?
@danielita55 veď ja už som mala vo februári po 😉
@danielita55 zaujímalo by ma aký je postup. Ja bt som chcela nastúpiť v deň operácie. Mám to takto dohodnuté s pánom prednostom. Nemám zatiaľ termín. A po operácii sa ide na jisku alebo rovno na izbe? Ak na jisku ste tam same alebo je tam viac pacientov? Používanie mobilov atď? Ďakujem
@danielita55 ked ste nastúpila v pondelok hneď vás aj brali na operáciu? Ci ste ešte dho čakala? Mne vraveli ze ešte cca 2 dni po operácii budem tam.
@petra_dvojicky Ja som nastupila v pondelok rano na 7:00 hned prva na 8:00 som isla na operaciu…po operacii som bola v pooperacnej izbe kde ma sledovali, preberali… tam sme boli asi traja a potom ma previezli na izbu cca 9:30 na druhy den o 16:00 ma prepustili domov…
@danielita55 tak to bolo celkom rýchle. Dávajú aj nejaký oblbovak pred operáciou?
@petra_dvojicky ja som nechcela nic😊
@danielita55 tak to je super. Ja mám obrovský strach 🙈
@petra_dvojicky Aj ja som mala, to je normalne, ale nic to nie je…po operacii sa treba setrit, ja som mala bolesti ked som vstavala,ale ntrvaloo to dlho…a uz neviem ze som bola na operacii😊 kedy mas termin?
@danielita55 v stredu budem volat. Lebo naposledy som bola uz 2x chorá. Neprešla som cez anestéziu. Ja sa nebojím bolesti ani operácie samotnej. Ale anestézii sa bojim veľmi. Bola som už 2 x uspata ale teraz mam neskutočný stres. A to som mala všetky výsledky super.

@lydka84
@diaalex uff,tak dnes som to prehnala,dala som si rybu a zemiaky a trošku sun dala smotanovú omáčku,no a samozrejme to som nemala,cítim ako ma pichá na mieste kde aj predtým,v chrbte a pod rebrami😭no veď poučila som sa na vlastnej chybe...termix mi nič nerobil ale smotana áno.Takze mám zatiaľ víťaza ktorý robí problém.