icon

NEURO FIT s.r.o. MUDr. Janka Eliášová - detská neurológia

10. apr 2025

Aké mate skúsenosti s touto detskou neurologickou? Syn ma 5 mesiacov, poslala nas pediatrička na konzultáciu tak rozmýšľam nad touto dr.

taktotedanie
10. apr 2025

Dlhe cakacky
Dr Pivoluska priama platba ale termin do tyzdna

lalala94
10. apr 2025

Ja som sa k nej s dcérou dostala rýchlo, avšak objednala ma priamo naša pediatrička cez nejaký systém, ktorý má Dôvera (termín sme mali do týždňa, ak ma pamäť neklame). Samotná lekárka bola ok. Nečakali sme tam dlho, všetko vysvetlila, poradila.

autor
10. apr 2025

@lalala94 Dakujem za info, čítala som o tom programe
Zajtra skusim zistiť u našej dr ci je do nho zapojená a ci nas vie objednat

matkahelka
10. apr 2025

A uz berie novych pacientov? od oktobra nebrala, este tusim ani v januari nebrala.
Inak skusenosti mam s nou vyborne, s oboma dcerami som k nej chodila.

autor
10. apr 2025

@matkahelka Fuu tak dúfam že berie, odporučila nam ju pediatrička ale este som tam nevolala

matkahelka
10. apr 2025

Tam sa ani nedovolas. sestricka nikdy nedviha telefon.len napis sms, sestricka odpisuje este v ten den.

autor
10. apr 2025

@matkahelka ok Dakujem za radi

mirkab1804
10. apr 2025

Ja tiez mozem len a len odporucat, chodila som k nej s dvoma dcerkami a velmi nam pomohla, dovolat sa nedovolate, my sme sa pri oboch boli objednat osobne a termin sme mali cca za dva tyzdne

autor
11. apr 2025

@mirkab1804 Dakujem

beka55
17. nov 2025

Pekný deň vedel by mi niekto poskytnúť na pani doktorku telefónne číslo ?
A či ste boli s vyšetrením spokojný ? Potrebujem vyšetrenie u 10 týždňového chlapčeka

matkahelka
17. nov 2025
@beka55

Pekný deň vedel by mi niekto poskytnúť na pani doktorku telefónne číslo ?
A či ste boli s vyšetrením spokojný ? Potrebujem vyšetrenie u 10 týždňového chlapčeka

@beka55 paci sa. napis sms, sestricka odpise, ale neviem, ci beru novych pacientov.