NEURO FIT s.r.o. MUDr. Janka Eliášová - detská neurológia
Aké mate skúsenosti s touto detskou neurologickou? Syn ma 5 mesiacov, poslala nas pediatrička na konzultáciu tak rozmýšľam nad touto dr.
Ja som sa k nej s dcérou dostala rýchlo, avšak objednala ma priamo naša pediatrička cez nejaký systém, ktorý má Dôvera (termín sme mali do týždňa, ak ma pamäť neklame). Samotná lekárka bola ok. Nečakali sme tam dlho, všetko vysvetlila, poradila.
@lalala94 Dakujem za info, čítala som o tom programe
Zajtra skusim zistiť u našej dr ci je do nho zapojená a ci nas vie objednat
A uz berie novych pacientov? od oktobra nebrala, este tusim ani v januari nebrala.
Inak skusenosti mam s nou vyborne, s oboma dcerami som k nej chodila.
@matkahelka Fuu tak dúfam že berie, odporučila nam ju pediatrička ale este som tam nevolala
Tam sa ani nedovolas. sestricka nikdy nedviha telefon.len napis sms, sestricka odpisuje este v ten den.
@matkahelka ok Dakujem za radi
Ja tiez mozem len a len odporucat, chodila som k nej s dvoma dcerkami a velmi nam pomohla, dovolat sa nedovolate, my sme sa pri oboch boli objednat osobne a termin sme mali cca za dva tyzdne
@mirkab1804 Dakujem
Pekný deň vedel by mi niekto poskytnúť na pani doktorku telefónne číslo ?
A či ste boli s vyšetrením spokojný ? Potrebujem vyšetrenie u 10 týždňového chlapčeka
Pekný deň vedel by mi niekto poskytnúť na pani doktorku telefónne číslo ?
A či ste boli s vyšetrením spokojný ? Potrebujem vyšetrenie u 10 týždňového chlapčeka
@beka55 paci sa. napis sms, sestricka odpise, ale neviem, ci beru novych pacientov.

Dlhe cakacky
Dr Pivoluska priama platba ale termin do tyzdna