Neviem si nájsť prácu v Košiciach. Ako ďalej?
Dobry den. Byvam v Kosiciach. Chodim pravidelne na pohovory a nikde ma nechcu zobrat. Myslim ze to je kvoli tomu ze mam invalidny 45 percent kvoli depresiam. Uz mi jr z toho zle je to par mesiacov co som bez prace a prijmu.. hladam si prace ako operatorky vyroby a upratovacka. Okrem predavacky a casnicky by som vzala hocico. Nevieyr o nejakej praci v Ke ? Dakujem
Skus tuto https://rizn.sk/ u nas upratuju a beru zjavne aj ludi s ID alebo postihom.
@anonym_autor veď im na pohovore nehovor že máš invalidný a pri nástupe nehovor dôvod invalidného
@1andrea111 Myslis, ze to nevidno na prvy pohlad alebo to personalista nezisti nepriamo otazkami ?
@anonym_autor veď im na pohovore nehovor že máš invalidný a pri nástupe nehovor dôvod invalidného
@1andrea111 musi uviest, ze je ID, diagnozu uz teda nie, ale to, ze je ID, musi.
@1andrea111 musi uviest, ze je ID, diagnozu uz teda nie, ale to, ze je ID, musi.
@anonym_5bf18c nemyslím si že to na pohovore musí uviesť. Ak nastúpi do práce, tak áno. Samozrejme je otázne či potom toho človeka nevyhodia ale tak možno nie
Ahoj, ja tiez hladam a neviem zatial najst 🤷
@1andrea111 Myslis, ze to nevidno na prvy pohlad alebo to personalista nezisti nepriamo otazkami ?
@patrike ver tomu, ze nevidno, na mna by nikto netipoval, ze trpim depresiami, viem to skryvat
@anonym_c6a8a8 Ak ti dam otazku na pohovore :
kde si robila doteraz, preco si odtial odisla, co mi odpovies ? Alebo sa opytam na dieru v zivotopise, ked si nerobila nic.
@patrike konsolidacia, nemam dieru v zivotopise okrem rodicovskej
@anonym_autor mozem sa opytat aky mas stupen? ja sa tiez liecim na depresie, aj rok som bola na PN nikto mi invalidny nespominal. stale nie som v poriadku.
@patrike ver tomu, ze nevidno, na mna by nikto netipoval, ze trpim depresiami, viem to skryvat
@anonym_c6a8a8 ako to zvladas? ja som to naposledy nezvladla, emocne som sa zrutila
@1andrea111 bude mať zamestnavateľ menšie daňe musi uviesť že je ID. Nie že nie.
@anonym_c6a8a8 ako to zvladas? ja som to naposledy nezvladla, emocne som sa zrutila
@anonym_0a914e ked som bola zaliecena sa to dalo, ale mala som cca kazde dva roky syndrom vyhorenia, vacsinou po praci som si musela pospat, vycerpana som bola nonstop
@anonym_0a914e ked som bola zaliecena sa to dalo, ale mala som cca kazde dva roky syndrom vyhorenia, vacsinou po praci som si musela pospat, vycerpana som bola nonstop
@anonym_c6a8a8 a teraz pracuješ? Zvládaš to?
@anonym_c6a8a8 ja som pracu mala ok ale kolegyna mi robila napriek, psychicky kvoli nej...
@anonym_c6a8a8 a teraz pracuješ? Zvládaš to?
@anonym_9c5ec0 hladam pracu, teraz oddychujem doma
@anonym_autor ved minebea a pod?
@patrike nie, nevidno to na prvy pohlad, a to mi ver, ze ja viem o com hovorim, lebo na depresie mam ID 55%. A pracujem, s ludmi. A nemusi to hovorit. Ja som len pri nastupe na personalne odovzdala doklad o invalidite a presla som VLP.