icon

Očkovanie bez sprievodu

13. aug 2021

Ženy, boli ste niektorá na očkovaní sama? Tzn bez sprievodu?

Strana
z2
elenka74
13. aug 2021

ja som bola sama, aj muž, aj syn

pininka1
13. aug 2021

Aj ja som bola sama a odsoferovala som domov v pohode

autor
13. aug 2021

@elenka74
@pininka1 a čím Vás ockovali?

hennyinnsbruck
13. aug 2021

To treba doprovod?????🤣🤣🤣🤣🤣
Bola som sama Samozrejme

katulienkax
13. aug 2021

aj muz sam aj ja sama 🙂

marseillefan
13. aug 2021

Doprovod nepotrebuješ, vedľajšie účinky (ak budú) prídu až po pár hodinách...

autor
13. aug 2021

@hennyinnsbruck viem že sa odporúčalo kvôli tomu že môže byť človeku zle ale čo čítam na nete tak väčšinou až po pár hodinách sa prejavujú

viestta
Odpoveď bola odstránená
elenka74
13. aug 2021

AstraZenecu máme všetci

martinka13
13. aug 2021

Z našej rodiny bol každý sam.

pininka1
13. aug 2021

Astra zeneca

lenka2710
13. aug 2021

Sama som bola, sestrička chodila hore dole po chodbe a pýtala sa v rámci tých 15 minút ci nieje niekomu zle! Akurát mládež do 18 rokov tam mala zákonného zástupcu! A sama tam nebudeš, ked som bola ja, bola plná chodba co čakali na ocko alebo boli po ocko! Muz bol tiež sám, očkovaní sme Pfizerom

autor
13. aug 2021

@lenka2710 ďakujem aj ste ma ukľudnili 😁 ... Cesta na očkovanie ešte pohoda len ptm nazad to mám cca 15 minút len blbé je, že chodí bus len každých 30 minút 😒

lulu19
13. aug 2021

A ja sa chcem opýtať ake vedľajšie účinky ste mali ak ste mali? Ďakujem

hennyinnsbruck
13. aug 2021

Ja som take odporucanie nedostala…u nas je velka cakacia hala kde sa ma cakat 15-20min a vzdy pripraveny sanitar ci kto to je v pripade ze dakto skolabuje.

lenka2710
13. aug 2021

@lulu19 po 1.ma bolela ruka a po dňa hlava, po 2.len ruka a bola som unavená na druhy deň a mužovi ani po 1. ani po 2. nebolo nič, len miesto vpichu bolelo

hennyinnsbruck
13. aug 2021

@lulu19 po 1davke nic len bolest v pichu po 2 davke v noci zima myslela som ze umieram a potom teplo ze som spala naha.na druhy den mi nic nebolo a ruka viac bolela(moderna)

elenka74
13. aug 2021

Ja nepoznám človeka, ktorý by hneď po očkovaní odpadol. Nežiadúce účinky, to je už iná vec, tie sme po prvej dávke mali aj my, ale prejavili sa až v noci.

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
13. aug 2021

@elenka74 ja mám skôr strach. Očkovať sa nechodím len keďže to je ako je tak budem musieť ísť

kate_cs
13. aug 2021

Aj ja som bola sama, manžel strážil malé deti doma. Mala som obe dávky Pfizer

elenka74
13. aug 2021

Mužov kolega sa strašne bojí injekcie, keď sa minule dával očkovať proti chrípke, spýtal sa sestričky, či by tú vakcínu radšej nemohol vypiť 😀 Nemusíš sa báť, vôbec to nebolí, budeš v pohode.

lusyyy36
13. aug 2021

Muz bol Sam, na aute, nemal vôbec ziadne vedľajšie účinky. Ani bolest ruky, nic. Ma modernu

evkamotka
13. aug 2021

Ako myslis, ze sa nechodis ockovat? Minimalne tetanovku?
Nic mi nebolo, isla som sama. Ten druhy raz som ani tych 15min necakala. Pfizer. Muz bol tiez sam, aj brat aj svagrina, svokrovci kazdy sam..

dusankomoj
13. aug 2021

@viestta niesi divná🤣 mňa po druhej dávke nebolelo ani len to miesto,kam pichli. Ale ani pri prvej nebolelo. Dcéra a muž opýsali bolesť,ako slabú svalovicu.

tuippo
13. aug 2021

Bola som sama, príznaky mi začali až keď som už bola doma

autor
13. aug 2021

Naši tiež po prvej dávke únava atď a po druhej nič 😁

autor
13. aug 2021

@evkamotka nechodim na očkovanie. Samozrejme nie som proti očkovaniu ale nedávam sa.

viestta
Odpoveď bola odstránená
autor
13. aug 2021

@kate_cs ten si chcem aj ja dať mám ho najbližšie a chcem bez registrácie 🙂 len ptm neviem ako to je s druhou dávkou

Strana
z2