Očkovanie bez sprievodu
Ženy, boli ste niektorá na očkovaní sama? Tzn bez sprievodu?
Aj ja som bola sama a odsoferovala som domov v pohode
To treba doprovod?????🤣🤣🤣🤣🤣
Bola som sama Samozrejme
aj muz sam aj ja sama 🙂
Doprovod nepotrebuješ, vedľajšie účinky (ak budú) prídu až po pár hodinách...
@hennyinnsbruck viem že sa odporúčalo kvôli tomu že môže byť človeku zle ale čo čítam na nete tak väčšinou až po pár hodinách sa prejavujú
AstraZenecu máme všetci
Z našej rodiny bol každý sam.
Astra zeneca
Sama som bola, sestrička chodila hore dole po chodbe a pýtala sa v rámci tých 15 minút ci nieje niekomu zle! Akurát mládež do 18 rokov tam mala zákonného zástupcu! A sama tam nebudeš, ked som bola ja, bola plná chodba co čakali na ocko alebo boli po ocko! Muz bol tiež sám, očkovaní sme Pfizerom
@lenka2710 ďakujem aj ste ma ukľudnili 😁 ... Cesta na očkovanie ešte pohoda len ptm nazad to mám cca 15 minút len blbé je, že chodí bus len každých 30 minút 😒
A ja sa chcem opýtať ake vedľajšie účinky ste mali ak ste mali? Ďakujem
Ja som take odporucanie nedostala…u nas je velka cakacia hala kde sa ma cakat 15-20min a vzdy pripraveny sanitar ci kto to je v pripade ze dakto skolabuje.
@lulu19 po 1davke nic len bolest v pichu po 2 davke v noci zima myslela som ze umieram a potom teplo ze som spala naha.na druhy den mi nic nebolo a ruka viac bolela(moderna)
Ja nepoznám človeka, ktorý by hneď po očkovaní odpadol. Nežiadúce účinky, to je už iná vec, tie sme po prvej dávke mali aj my, ale prejavili sa až v noci.
@elenka74 ja mám skôr strach. Očkovať sa nechodím len keďže to je ako je tak budem musieť ísť
Aj ja som bola sama, manžel strážil malé deti doma. Mala som obe dávky Pfizer
Mužov kolega sa strašne bojí injekcie, keď sa minule dával očkovať proti chrípke, spýtal sa sestričky, či by tú vakcínu radšej nemohol vypiť 😀 Nemusíš sa báť, vôbec to nebolí, budeš v pohode.
Muz bol Sam, na aute, nemal vôbec ziadne vedľajšie účinky. Ani bolest ruky, nic. Ma modernu
Ako myslis, ze sa nechodis ockovat? Minimalne tetanovku?
Nic mi nebolo, isla som sama. Ten druhy raz som ani tych 15min necakala. Pfizer. Muz bol tiez sam, aj brat aj svagrina, svokrovci kazdy sam..
@viestta niesi divná🤣 mňa po druhej dávke nebolelo ani len to miesto,kam pichli. Ale ani pri prvej nebolelo. Dcéra a muž opýsali bolesť,ako slabú svalovicu.
Bola som sama, príznaky mi začali až keď som už bola doma
Naši tiež po prvej dávke únava atď a po druhej nič 😁
@evkamotka nechodim na očkovanie. Samozrejme nie som proti očkovaniu ale nedávam sa.
@kate_cs ten si chcem aj ja dať mám ho najbližšie a chcem bez registrácie 🙂 len ptm neviem ako to je s druhou dávkou

ja som bola sama, aj muž, aj syn