Očná lekárka pre dospelých - Košice
Poraďte dr kde zoberú aspoň do 2 týždňov? Bolia ma oči a potrebujem asi silnejšie okuliare na čítanie teraz mám 1! Vďaka
@lily14 www.agnesoptik.sk - MUDr. Lucia Kvapilová, veľmi milá pani doktorka, ja som u nej bola s dcérou, ale samozrejme berú aj dospelých. Jediná nevýhoda, že sa platí za vyšetrenie. Majú objednávkový systém a skoro vobec sa nečaká, resp. minimálne. Objednať sa viete aj hneď na druhý deň, ak majú voľné.
@xtinqa bohuzial pani doktorka nema atestaciu pokial mam dobre informacie a dieta by som tam vysetrit nedala
Na klinike vesely je doktorka co sa venuje len detickam ak nie ste tam spokojna chcela by som nazor odbornika co ma s tym skusenosti
@lily14
@xtinqa suhlasim, pani dr. Kvapilova, je uzasna pani doktorka. Vzdy dopodrobna vysetri, vsetko krasne vysvetli, poradi. Jednoznacne ju mozem len a len odporucat 🙂 Chodime k nim cela rodina uz roky aj ked sa za vysetrenie plati😊 Pani dr. dlhe roky posobila v CR, je to skusena pani doktorka 🙂 A spolu s mamkou, alebo bratom vzdy dobre poradia aj pri vybere okuliarov a vsetkeho okolo 🙂
@taktotedanie myslíš že by mohla bez atestácie vyšetrovať a uvádzať že je očná lekárka pre deti a dospelých?uff, dúfam že nie.
@vikit3 akurat atestacia jej chyba
@sunny15 bezne v nemocniciach pracuju lekari bez atestacie, preco asi nema ani jednu zmluvu a poistovnami?
@taktotedanie to viem,že v nemocnici pracujú bez atestácie,ale tak sú to sekundárny lekári,pod dohľadom atestovaných dr.👍 tak ona prečo sa vydáva potom za oftalmologa pre deti a dospelých keď vôbec nie je pravda,ja som tam bola pred rokom so synom na kontrolu zraku,keďže naša dr.bola dlhodobo PN, okuliare dobre nastavila,malého prestala bolieť hlava ,mal vraj silné cylindre ktoré vôbec nepotreboval,malý si chválil že aj lepšie vidí.Tak ale teraz som na pochybach,ináč s dôverou už má zmluvu.
@sunny15 tak ked vyhovovala nech sa paci
Potom na kontroly chodte ak ste boli spokojna
@taktotedanie odkial ste nabrala to, ze nema atestaciu?
dobry den, prosim viete mi poradit ochotnu oftamologicku v KE, ktora riesi astigmatizmus? Ktora ma neposle prec so zakladnym vysetrenim "ze vsetko je v poriadku" .alebo ma neposle zas k niekomu inemu. dakujem
@sofkabarbie dr zgabur v tip tope , mudr mruzkova vo vojenskej
Inak asitigmatizmus je uplne bezna diagnoza, to sa riesi bud okuliarmi alebo laserovou operaciou- to robia len kliniky ak to chcete riesit poslat vas musi inde tak ci tak
Treba vylucit ochorenia rohovky ktore mozu astigmatizmus sposobovat a zhorsovat
@taktotedanie dakujem
Mne okuliare nepomohli, vidim stale na 75% nie na 100% aj s okuliarmi :(
Tych co ste spomenuli maju sukromnu kliniku? Dakujem
@sofkabarbie dr zgabur ambulancia patriaca pod veseleho ( zmluvy s poistovnami neplatite)
Dr mruzkova vo vojenskej zmluvy s poistovnami tiez
No ak je poskodena rohovka alebo je tam nejake ochorenie nevykoriguje to nikto nicim
@taktotedanie vesely klinika su sukromna a tam si pacient hradi vsteko sam, nic nepreplaca poistovna,
ano da sa to operacne 🙂
@sofkabarbie v bastione sa plati ale v tip tope nie , tam je to klasicka ocna ambulancia ktoru si otvorila dr vesela a teraz tam pracuje dr zgabur 🙂
@taktotedanie aha, to som nevedela
Lebo ked davam do googlu hadze mi rovno vesely kliniku
Myslite ze by to mohlo byt to? Tato ambulancia a tel kontakt?
@sofkabarbie ano v tip tope na cls armady
Tel kontakt neviem skuste zavolat
@taktotedanie tak uz som tam volala, neberu vobec novych pacientov :( a to uz je 3tia doktorka co takto som volala a bola odmietnuta...hladam dalej :( ale dakujem Vam
@sofkabarbie skúste Mudr. Matejovič, ambulanciu má na poliklinike sever. "kvalitu" vyšetrenia neviem posúdiť, ja mám jednoduché okuliare. Sa mi zdá, že mal vypísané, že berie nových pacientov, keď som tam bola naposledy (leto 24). A prístrojov má dosť.
@zltalienka neberie, len spad a mimo kosic absolutne nikoho
@sofkabarbie a v tej vojenskej ?
Aj v zeleznicnej su ocne ambulancie len tam su cakacie doby sialene..
@sofkabarbie skus este kosicke ocne centrum myslim ze nemaju union zmluvu alebo doveru inak maju
Dunajovcova?
Sedlicka?
@taktotedanie na Dunajcovu nie su velmi dobre recenzie a SedMed - Sedlicka je sukromna klinika.
@sofkabarbie ved to vsetky su sukromne, statne mas len nova a stara nemocnica tie ambulancie tam
Zavisi ci tie sukromne maju zmluvu
Vojensku si skusala? Doktorka je tam super , malo ludi cakanie malicke
@sofkabarbie madarova? Petrovova? Grecova?
@taktotedanie naozaj? Sa mu raz dva naplnil stav. Ja nie som z Košíc a zobral ma. Ale to bolo v r. 2023 tuším.

@lily14 vesely,3F
Klasicke ocne asi nikde