icon

Odporúčania na alergologické ambulancie v Košiciach

puperka
17. jún 2025

ahojte, chcela by som sa opytat ci viete odporucit nejaku alergologicku ambulanciu tu v KE popr. okoli..nemam stastie na take ktore beru novych pacientov

lydka84
17. jún 2025

@puperka skuste v unlp rastislavova , minuly rok mi povedala sestricka ze su statna ambulancia a musia brat , su tam 2 lekarky

taktotedanie
17. jún 2025

@puperka mudr prunyi na rastislavovej

ojojoj
5. dec 2025
@taktotedanie

@puperka mudr prunyi na rastislavovej

@taktotedanie dobrý deň prajem máte s ním skúsenosti? 🙂

taktotedanie
5. dec 2025
@ojojoj

@taktotedanie dobrý deň prajem máte s ním skúsenosti? 🙂

@ojojoj ano, velmi dobre
Nieco sa doplaca ale expresny termin, pan doktor velmi profesionalny, pokojny, vsetko vysvetli a kludne sa clovek moze pytat co potrebuje

ojojoj
5. dec 2025
@taktotedanie

@ojojoj ano, velmi dobre
Nieco sa doplaca ale expresny termin, pan doktor velmi profesionalny, pokojny, vsetko vysvetli a kludne sa clovek moze pytat co potrebuje

@taktotedanie ďakujem krásne🙂

sonfig
16. feb 2026
@taktotedanie

@ojojoj ano, velmi dobre

@taktotedanie Dobry den, objednavali ste sa cez knernet alebo ste tam volali? pretoze mne prisiel od nich mail ak suhlasim s ich nadstandardnym programom (40€) tak mi vedia dat termin, mate skusenosti?

taktotedanie
16. feb 2026
@sonfig

@taktotedanie Dobry den, objednavali ste sa cez knernet alebo ste tam volali? pretoze mne prisiel od nich mail ak suhlasim s ich nadstandardnym programom (40€) tak mi vedia dat termin, mate skusenosti?

@sonfig volala

ojojoj
16. feb 2026
@sonfig

@sonfig dobrý deň ako ste dopadli idete ku nim potvrdili ste ten email? Chystám sa tiež objednať ale neviem či volať na alebo cez net

deniska14
16. feb 2026

Alergoimun Prešov

sonfig
17. feb 2026
@ojojoj

@sonfig dobrý deň ako ste dopadli idete ku nim potvrdili ste ten email? Chystám sa tiež objednať ale neviem či volať na alebo cez net

@ojojoj Dobry den, nepotvrdila som pretoze poplatok je naozaj tych 40€. Priamo som sa ich nato opytala. V pripade, ze si tam budete volat dajte prosim vediet ci aj vtedy sa plati.