icon

Odporúčania na dobrého internistu pre tehotné v Košiciach

mima402
8. jan 2026

Prosím o odporúčanie na dobrého internistu v KE, ktorý by ma zobral čím skôr, aby som nemusela dlho čakať na termín.

katka963
8. jan 2026

@mima402 a ide len o jednorazové vyšetrenie v tehotenstve? Alebo nejaký problém, ktorý treba dlhšie sledovať a riešiť a liečiť?

anonym_d2b034
8. jan 2026

Robert Krupsa, poliklinika Sever

mima402
autor
8. jan 2026
@katka963

@mima402 a ide len o jednorazové vyšetrenie v tehotenstve? Alebo nejaký problém, ktorý treba dlhšie sledovať a riešiť a liečiť?

@katka963 najskôr pôjde o dlhodobé.. od prvého pôrodu (2 r) mi zostal vysoky tlak a aj keď beriem teraz lieky, stále mám vyšší, tak preto ma posiela doktor na interné.

katka963
8. jan 2026
@mima402

@katka963 najskôr pôjde o dlhodobé.. od prvého pôrodu (2 r) mi zostal vysoky tlak a aj keď beriem teraz lieky, stále mám vyšší, tak preto ma posiela doktor na interné.

@mima402 lebo ja som bola len na jednorázovom vyšetrení u internistu, tiež skrz vyšší tlak v prvom tehotenstve, ale potom po pôrode už bolo všetko ok, teraz som tiež po 2 r. opäť tehotná a s tlakom už neni problém ale poslala ma gyn na vyšetrenie aj tak. Mne bola najbližšie Poliklinika Terasa na Toryskej, už neviem jak sa volala dr., ale do týždňa som mala termín, je ale pravda, že som absolvovala len jednorazové vyšetrenie. Tiež mi bol odporúčaný dr. v poliklinike Sever.
Držím palce!

anonym_4d2848
9. jan 2026

@mima402 Tiez som bola ako tehotna na Poliklinike Terasa u MUDr. Beata Legathova, tiez len jednorazovo na EKG. Na EKG termin netreba, staci prist hocikedy a vezme vas. Skuste si zavolat o termin a povedia Vam, ci beru aj takto ako ste vy no ja som tam bola viackrat a nikdy tam nebolo vela ludi takze snad by Vas vzali. Pani lekarka i sestricka boli mile, no o odbornosti sa neviem vyjadrit kedze som neriesila nic zavazne.

anonym_522758
9. jan 2026
@mima402

@mima402 krupsa

mima402
autor
9. jan 2026
@katka963

@mima402 lebo ja som bola len na jednorázovom vyšetrení u internistu, tiež skrz vyšší tlak v prvom tehotenstve, ale potom po pôrode už bolo všetko ok, teraz som tiež po 2 r. opäť tehotná a s tlakom už neni problém ale poslala ma gyn na vyšetrenie aj tak. Mne bola najbližšie Poliklinika Terasa na Toryskej, už neviem jak sa volala dr., ale do týždňa som mala termín, je ale pravda, že som absolvovala len jednorazové vyšetrenie. Tiež mi bol odporúčaný dr. v poliklinike Sever.
Držím palce!

@katka963 ďakujem pekne, skúsim pozrieť na tej poliklinike