Kardiológ alebo internista s rýchlym termínom vyšetrenia
Prosím vás poznáte nejakého kardiológa alebo internistu ktorý prijíma nových pacientov a čakacie termíny na vyšetrenie sú maximálne do 15 dní a nie mesiace ?
Na lokalite nezáleží, môže byť z ktorejkolvek časti Slovenska, a nezáleží mi ani na tom či je súkromny alebo štátny, iba ten termín na vyšetrenie do 15 dní. Ďakujem
A kvoli comu potrebujes kardiologa? Mnohe veci poriesi aj PL.
@anonym_autor nemáš niekoho známeho v nemocnici miestnej? Že by zavolal na príslušné oddelenie a tam by nejaký lekár dal termín, tí ochotný to zvyknú...
@anonym_801753
nemám
@anonym_899315
Na predpísanie liekov na srdce a nastavenie kardio liečby.
Skús cez portál návštevalekára.sk ja som tam termín u kardiológa za týždeň ale je to spoplatnené.
@anonym_801753
nemám
@anonym_899315
Na predpísanie liekov na srdce a nastavenie kardio liečby.
@anonym_autor máš chlapňovú chybu, si po bypasse, po infarkte? Lebo na vysoky tlak, alebo pulzy kardiologa nepotrebujes. Skor zozenies internistu.
Tak to vie urobit aj internista a ten posunie na kardio, je to rychlejsie. Mne dali na internom lieky a mesiac na to som mala kardiologa.

@anonym_autor nemáš niekoho známeho v nemocnici miestnej? Že by zavolal na príslušné oddelenie a tam by nejaký lekár dal termín, tí ochotný to zvyknú...