Odporúčania na dobrého stomatochirurga v Košiciach
6. aug 2024
Dobrý deň,
prosím poraďte mi šikovného stomatochirurga v Košiciach. Samozrejme som si čítala predošlé diskusie, ale stále si neviem vybrať. Uvítala by som prijateľné ceny za extrakciu zubu a taktiež aby ma neošetrovali študenti.
S ktorým lekárom máte dobré skúsenosti?
Ďakujem za odpovede
Stara nemocnica sup sup rychlo bezbolestne, sikovni su tam doktori, studenta mozes odmietnut 🙂
Poliklinika Terasa, Toryská 1, robia všetky typy 8smičiek, nevieš kedy bude zub vonku, úplne bezbolestné, žiadny študenti tam nie sú, nikto sa tam na tebe nebude učiť, objednať sa vieš na 05528 51 705, alebo ambulancia@dutydent.sk
@naruto25 a koľko si prosim platila?
Ja som platila okolo 120 aj s rtg

Ja som boola v.novej aked som cakala 3m.na termín (8cka) kedze som chcela ist k badaničovi bolo to komplikovane ale za 15min bol zub vonku platila som smiešnych 15eur ci kolkko mala.som vymenny listok od zubarky to bol druhy prípad panický strach z trhania plus tetania ale dala som to v pohode (2023)
Prvy prípad silny zapal 8cka nevedela som otvorit usta(co som nevedela ze taky zapal moze byt) lekari ani moja ani na pohotovosti nepreliecili najprv takze trhanie bolo brutal a to som bola na bacikovej komunikacia super ale potom nastali komplikácie a uz bolo vidiet stres a nercozitu trapili ma asi 2hod🤦♀️pri mojom strachu....plus cena das 70eur(cca 2019)