Poradíte dobrého a dostupného stomatochirurga v Nitre?
Viete mi, prosim, poradit dobreho stomatochirurga v NR - okrem Mudr. Svidrana (je skvely, ale dostat sa k nemu je nadludsky vykon), najlepsie takeho co by nebol prilis drahy, len jednoducha extrakcia 8-micky. Dakujem
Tak ja mam super tip - teraz mi presne tahali v NR osmicky na klinike Zubkove vily, kedze moja zubarka si netrufla, mala som krive korene... bezproblemova procedura, okolo 110 eur za jeden
@zuzickar okrem Svidrana je každý jeden súkromný a teda aj drahý. riešila som to v lete, obvolala som všetky možné súkr. kliniky v NR a buď nemali voľný termín, nemali vôbec chirurga alebo cena 200-300€ (extrakcia koreňa).
@tamtamka26 Tak ja mam super tip - teraz mi presne tahali v NR osmicky na klinike Zubkove vily, kedze moja zubarka si netrufla, mala som krive korene, povedala, ze. To ona neda... bezproblemova procedura, okolo 110 eur za jeden ma to stalo... a termin davaju aj na druhy den
@tamtamka26 Tak ja mam super tip - teraz mi presne tahali v NR osmicky na klinike Zubkove vily, kedze moja zubarka si netrufla, mala som krive korene, povedala, ze. To ona neda... bezproblemova procedura, okolo 110 eur za jeden ma to stalo... a termin davaju aj na druhy den
@missviolet to je tam kde pracuji ti zubari bez dokladov? Ci to su ini?
@zuzickar extrakcia korena bezne stoji cca 180 - 240 eur./1 ks Ak vam nevadi trnava tak v arborri je SK dendal, dcere pred rokom stomatochirurg vyberal zuby mudrosti . Odporucam, profesionalna praca aj material. Neodporucam robit niekde v nemocbici "zadarmo" cez poistivnu bez doplatku. Skoncili v tejto ambylancii museli aj tak platit a dlho sa to tahalo kym im to dali do poriadku.
@zuzickar extrakcia korena bezne stoji cca 180 - 240 eur./1 ks Ak vam nevadi trnava tak v arborri je SK dendal, dcere pred rokom stomatochirurg vyberal zuby mudrosti . Odporucam, profesionalna praca aj material. Neodporucam robit niekde v nemocbici "zadarmo" cez poistivnu bez doplatku. Skoncili v tejto ambylancii museli aj tak platit a dlho sa to tahalo kym im to dali do poriadku.
@kankam prečo neodporúčate v nemocnici cez poisťovňu? dr. Svidron je odborník, vie, čo robí, "len" sa dlho čaká...
Skúste sa spýtať u Zubkovych vil . Ja som bola tam zo zubom mne predný zachránili ,termín dávajú aj na druhý deň , sú milé , cena vyššia ale to je dnes uz asi všade
hornu alebo dolnu? ak Ti nie je problem cestovat do BA, odporucam Dentarius, pani doktorku Smrekovu. Tak citlivo a bezbolestne vytrhnuty zub, ze som sama neverila. A platila som 82 eur za hornu 8ku. Ale sme dlhorocni pacienti, neviem ako to maju inak
Tak ja mam super tip - teraz mi presne tahali v NR osmicky na klinike Zubkove vily, kedze moja zubarka si netrufla, mala som krive korene... bezproblemova procedura, okolo 110 eur za jeden
@missviolet k Zubkovym vilam by som si nesadla do kresla ani popíjať si kávičku. Mala som tú česť tam pracovať. Navonok moderné ale nedodržujú s atam základy hygieny. Točiaci sa personál. Čistý grc.
@missviolet to je tam kde pracuji ti zubari bez dokladov? Ci to su ini?
@miui klinec po hlave 🙂 rovnako Dr. strojceky 😃
@missviolet k Zubkovym vilam by som si nesadla do kresla ani popíjať si kávičku. Mala som tú česť tam pracovať. Navonok moderné ale nedodržujú s atam základy hygieny. Točiaci sa personál. Čistý grc.
@anonym_317c3a a zamestnáva neodborný personál!!! Minimálne tie akože sestričky!!!
Skúste sa spýtať u Zubkovych vil . Ja som bola tam zo zubom mne predný zachránili ,termín dávajú aj na druhý deň , sú milé , cena vyššia ale to je dnes uz asi všade
@bobo2433 ja tam mam tiez dobre skusenosti, ale ludia tu pisu dost negativne komentare, ze nie su vyuceni a pod (akoze ja mam tak spravene zuby od nich krasne, ze tak mi nikde este neurobili, tak neviem, co na to povedat...)
@anonym_317c3a aj ti sucasni lekari? Pretoze aspon vizualne mne spravili plomby omnoho lepsie, nez kde inde doteraz, tak som zaskocena velmi... plus velmi dobre vytiahnute a zahojene osmicky... napr moja zubarka co k nej som chodila 20r nepouzivala optragate a pod... ale teda urcite by som chcela teda pocut viac
@anonym_317c3a a zamestnáva neodborný personál!!! Minimálne tie akože sestričky!!!
@anonym_2cbe26 resp. Mozem sa este spytat, ktora klinika v Nitre je kvalitna? Nech mi teda skontroluju vykonanu pracu...
@miui klinec po hlave 🙂 rovnako Dr. strojceky 😃
@anonym_317c3a resp. Mozem sa este spytat, ktora klinika v Nitre je kvalitna? Nech mi teda skontroluju vykonanu pracu...
@zuzickar
Sereď! Dental Harmony, dr. Ďurica. Perfekt.
Môjmu synovi vyberal neprerezané dve osmičky, za tri dni mu už nič nebolo.
@mondolina super tip, pozeram, ze maju aj fer cenu na implantat. Nahodou nie je niekde uvedene aj krstne meno p. Zubara? Ze by som si ho vyhladala v komore zubarov...
@anonym_2cbe26 resp. Mozem sa este spytat, ktora klinika v Nitre je kvalitna? Nech mi teda skontroluju vykonanu pracu...
@missviolet prácu mohol pán zubár vykonať dobre, aj kamarát bol u nich prednedávnom a urobili mu zub a zatiaľ všetko ok.....kliniku neporadím, raz som bola na Párovciach, trhal mi zub múdrosti, bola som spokojná.Inak chodím celý život jednej pani zubárke, ale na dentálnu hygienu som bola na Polygóne, zatiaľ len raz a neviem si vynachváliť, o mesiac sa chystám znovu 🙂
@kankam prečo neodporúčate v nemocnici cez poisťovňu? dr. Svidron je odborník, vie, čo robí, "len" sa dlho čaká...
@tamtamka26 mne neosporucali zakrok v BA v nemocnici , nie v Nitre.
@mondolina super tip, pozeram, ze maju aj fer cenu na implantat. Nahodou nie je niekde uvedene aj krstne meno p. Zubara? Ze by som si ho vyhladala v komore zubarov...
@missviolet
Martin Ďurica
@tamtamka26 mne neosporucali zakrok v BA v nemocnici , nie v Nitre.
@kankam kto? Ja som tam bola iba raz, urobil výborne za pár minút. Muž uz viackrát, tiež nemal problém. Viacerí známi nám ho odporúčali...Preto sa pýtam...
@missviolet
Martin Ďurica
@mondolina dakujem, velmi sa tesim a dakujem ti za toto odporucanie, vsetko s klinikou vyzera tip top a usetri mi to 300 eur 💚
@kankam kto? Ja som tam bola iba raz, urobil výborne za pár minút. Muž uz viackrát, tiež nemal problém. Viacerí známi nám ho odporúčali...Preto sa pýtam...
@tamtamka26 nerozumiem kto? Ved hovorite o NR ze je ok. Ja si uz nepamatam ktora nemicnica v BA a lekari sa tam striedali, neriesil to ten isty aj to bolo nanic.
V TT je zazmluvneny v SK dental vyborny stomatochirurg Mudr Lesko. Mozem len odporucit ak niekto potrebuje.
@zuzickar nečítala som všetky komenty ale ja som si dala ťahať 3 osmičky v Ružinove v Univerzitnej nemocnici - sú tam stomatochirurgovia a chodia tam ľudia z celého Slovenska. Tam mi liečili aj absces, ktorý mi spôsobil "pán" Dr. Šrank 😠
Najlepšie na tom celom je, že si stačí len vypýtať výmenný lístok od Vášho zubára a tam na tej stomatochirurgii Vám to vytrhnú ZADARMO. Mne takto vytrhli tie tri osmičky a pár rokov predtým jednu šestku. Takže trhať len tam a zadarmo.....Teoreticky aj v Nr viete ísť na Stomatochirurgiu, tiež s výmenným lístkom, ale mám pocit, že tam sa ťažko dostáva.
v Ba dojdete ráno pred 9tou, bez objednania, sú tam 4 dvere, sadnete, podáte niektorej sestričke výmenný + vytlačenú fotku röntgenu (minimálne toho zubu, ktorý má ísť von) + občiansky.
Trhali mi 2 osmičky naraz a o 2 týždne tretiu...úplne bez komplikácií...odporúčam všetkými desiatimi.

@zuzickar okrem Svidrana je každý jeden súkromný a teda aj drahý. riešila som to v lete, obvolala som všetky možné súkr. kliniky v NR a buď nemali voľný termín, nemali vôbec chirurga alebo cena 200-300€ (extrakcia koreňa).