Odporúčania na gastroenterológiu pre dospelých v Košiciach
Prosím odporučte mi gastro pre.dospelych Košice, ktorí neberú pacientov ako číslo ale riešia aj problémy.
Vyše 4r mam bolesti bola som v dvoch ani jeden neriešil príčinu.
Mám opäť čas pobehať tak chcem skúsiť opäť keďže sa chcem zbaviť uz bolesti.
Ďakujem vopred za odporúčania
@ojojoj ake tazkosti mate?? Vy
@zuzkaa1991 zmena stolice mám časté hnačky mám pocit že už pomaly nemôžem nič zjesť, schudla som nejaké kilá za pár mesiacov a teda chudnúť nechcem určite, unavená som , slabá, nechutí mi vôbec toľko jesť ,ja mám skôr bolesti brucha tak migrovane že nie iba jedna časť. Rozmýšľam veľmi aj nad kolonoskopiu
@zuzkaa1991 zmena stolice mám časté hnačky mám pocit že už pomaly nemôžem nič zjesť, schudla som nejaké kilá za pár mesiacov a teda chudnúť nechcem určite, unavená som , slabá, nechutí mi vôbec toľko jesť ,ja mám skôr bolesti brucha tak migrovane že nie iba jedna časť. Rozmýšľam veľmi aj nad kolonoskopiu
@ojojoj na alergo ste bola?ja mam aj vela alergie🤦♀️🤦♀️tiez som vtedy schudla mala.som 50kg.co som tolko kg nemala nikdy😇 ale v septembri som porodila takze zatial sa drzim.na 62kg....

@ojojoj tam zuzkinom parku idem na konzultáciu som jasne povedala ze hadicku uz nechcem...tak som zvedava co povie a co zisti
@zuzkaa1991 držím palce tiež už bojujem asi tri roky a zhanam