icon

Odporučte cenovo dostupnú zubárku na fixný strojček v Košiciach?

Včera o 18:35

Ahojte viete mi odporučiť doktorku v KE, ktora dáva strojčeky, za celkom rozumnú cenu? Viem o dr. Surovkovej, ale ta je drahá. Mam 40 rokov, takže nic mi nehradi poisťovňa.

sisska96
Včera o 18:42

Tak ti načo bude strojček. O par rokov budeš mať protézku. Radšej šetri na implantáti.

biba_18
Včera o 18:50
@sisska96

Tak ti načo bude strojček. O par rokov budeš mať protézku. Radšej šetri na implantáti.

@sisska96 čo to melieš?? ja som mala strojček v 40-ke a žiadnu protézu nepotrebujem…

biba_18
Včera o 18:52

ja som chodila k jutkovej - ale či nebola drahá? to neviem. zobrala ma tak som šla…

autor
Včera o 18:59
@biba_18

ja som chodila k jutkovej - ale či nebola drahá? to neviem. zobrala ma tak som šla…

@biba_18 kolko si platila a kedy si chodila?

biba_18
Včera o 19:03

@anonym_autor pred 15 rokmi. v tom ti neporadím 😏

anonym_f41b4e
Včera o 19:46
@sisska96

@sisska96 nie kazdemu v styridsiatke spavaju zuby v pohari ako tvoje

sisska96
Dnes o 08:06
@anonym_f41b4e

@sisska96 nie kazdemu v styridsiatke spavaju zuby v pohari ako tvoje

@anonym_f41b4e ja mám svoje nie som po 40 😂😂😂😂😂

anonym_e051dc
Dnes o 10:41

@anonym_autor pani doktorka Surovkova sa v minulosti venovala len dospelým pacientom, myslim si, že v KE nik nie je tak erudovaný na dospelých, väčšinou chcú len deti, keďže posúvanie vtedy je rýchlejšie, a deti neriešia každú odchýlku. Takze sa skôr obavam, či vôbec inde na klasicky strojček Vás niekto vezme. Skôr potom neviditeľne dlahy, ktoré sú ešte drahšie ako klasicky strojček.