Odporučte detského zubára pre bojazlivé dieťa
Ahojte, prosím poraďte detskeho zubára dcerka ma 4 roky a ma kaz ktorý treba ošetriť, no naš zubar vzhľadom nato ze dcerka je strašne bojazliva a vôbec nespolupracuje ani pri obyčajnej preventívke my odporučil ísť k zubárovi ktorý sa zameriava hlavne takým deťom aby je dali niečo dali na prispatie alebo tak...viete mi odporučiť kliniku najlepšie KE alebo MI.
Naozaj je to také zlé? Nedá sa nájsť radšej lekár čo ju trošku oblbne? Veľa detí sa nám bálo dať ošetriť, ale naozaj len minimum sme poslali ďalej ... Viete takého lekára ktorý jej nepovie že ideme dať injekciu a potom vrtak... Ale ideme dať vodičku, potom spršku a pustí jej pri Tom rozprávku ukáže plysaka, vysvetli čo bude robiť a bude kamoš a nie vážny doktor.... Aj takí už našťastie existujú. Ale ak je to príliš zlé, tak samozrejme skúste špecializované kliniky.
@majus2323 není až tak.zle proste ma kaz a doktor vravel ze radšej ošetriť aby ju potom nezačal bolieť...ale on nemá takéto oblbovaky alebo rajsky plyn preto nás poslal ďalej aby som si takého nasla
Moja dcera chodi od mala na postovu vymenili sa lekarky co je teraz dercova je super mlada baba ale prijemna krasne komunikuje ide hrou formou malej prvýkrát ako 6r vrtala kazy a v pohode bez injekcii....pekne vzdy ukazala co ide spravit tak ako pise vyssie bez slov vŕtačka atd...poprípade sa mi zda ze aj YouTube vedia pustit dietetu
Moja dcera chodi od mala na postovu vymenili sa lekarky co je teraz dercova je super mlada baba ale prijemna krasne komunikuje ide hrou formou malej prvýkrát ako 6r vrtala kazy a v pohode bez injekcii....pekne vzdy ukazala co ide spravit tak ako pise vyssie bez slov vŕtačka atd...poprípade sa mi zda ze aj YouTube vedia pustit dietetu
@zuzkaa1991 ona mi nebude spolupracovať, ani ústa mu teraz nechcela otvoriť a to jej nič nerobil, a dokonca ani dolné zúbky jej nepozrel už revala a nechcel nasilu
To bola prvýkrát?skusit sa o tom porozprávať uz je velka ukazat detske videa...presne pre taky prípad sommsa bala nespoluprace zacali sme.od 3r chodit na preventívky ;) ale za skusku nic nedate zavolajte zistite ;) mozno zubar sa slecne nepaci 😁
To bola prvýkrát?skusit sa o tom porozprávať uz je velka ukazat detske videa...presne pre taky prípad sommsa bala nespoluprace zacali sme.od 3r chodit na preventívky ;) ale za skusku nic nedate zavolajte zistite ;) mozno zubar sa slecne nepaci 😁
@zuzkaa1991 nebola to prvá návšteva bola pred pol rokom a spolupracovala vtedy kaz nemala žiaden a teraz jej našiel kaz, zubar bol milý nič nasilu nerobil
Myslela som zle v zmysle či sa tak moc boji dať si ošetriť bez uspania alebo rajskeho, proste normálne a injekciou ale s láskavým prístupom zo strany doktora
Myslela som zle v zmysle či sa tak moc boji dať si ošetriť bez uspania alebo rajskeho, proste normálne a injekciou ale s láskavým prístupom zo strany doktora
@majus2323 tak to sme neskúšali, hneď nas odporučiť tam kde majú také skúsenosti, ona by si injekciu nedala pichnúť už len vpich samotný boli
Nebolí ale tlačí.... Vidíte už rozdiel v týchto dvoch slovách? Niektorí zubári takýmto spôsobom deti oblbnú, že áno zaplačú síce ale tá anestézia sa podá a dieťa už nič necíti ...
Bacikova ulica, akademia kosice
Naozaj je to také zlé? Nedá sa nájsť radšej lekár čo ju trošku oblbne? Veľa detí sa nám bálo dať ošetriť, ale naozaj len minimum sme poslali ďalej ... Viete takého lekára ktorý jej nepovie že ideme dať injekciu a potom vrtak... Ale ideme dať vodičku, potom spršku a pustí jej pri Tom rozprávku ukáže plysaka, vysvetli čo bude robiť a bude kamoš a nie vážny doktor.... Aj takí už našťastie existujú. Ale ak je to príliš zlé, tak samozrejme skúste špecializované kliniky.
@majus2323 a kde prosím taký zubar existuje?
Ak hľadáte zubárku, ktorá je zubárkou telom aj dušou, nie len „na papieri“, potom MUDr. Viktória Hanušínová je tá správna voľba. Má vyše 20 rokov skúseností s ošetrením nespolupracujúcich detičiek a tie cítiť v každom jednom úkone – či už ide o preventívnu prehliadku, zložitý zákrok alebo len obyčajné vysvetlenie toho, čo sa práve deje. Úplná precíznosť a odbornosť, ktoré dnes už nie sú samozrejmosťou, ľudský prístup, s pacientom komunikuje jasne, trpezlivo a s rešpektom. Je to lekárka, ktorú nezastavila rutina, stále pracuje svedomito a s rešpektom voči pacientovi.
A čo je pre mňa osobne najdôležitejšie – dokáže pracovať šetrne a bez zbytočnej bolesti, čo je pri ošetrení veľký rozdiel.
Odporúčam ju každému.
Našťastie ešte prijíma nových pacientov. Nájdete ju v Prešove na ulici Volgogradská 6, 080 01 Prešov
Objednať sa môžete na telefónnom čísle: +421 904 386 896
@anonym_autor skuste zubnu kliniku Redaj.
maju tam rajský plyn- www.redaj.sk