Odporučte dobrého všeobecného lekára v Košiciach
Dobrý deň, chcela som sa opýtať, či nepoznáte nejakých dobrých všeobecných lekárov v Košiciach, žena alebo muž nevadí, chcela by som aby ten človek bol mladý, keďže nemám dobrú skúsenosť so staršími lekármi, ktorí predpisujú "prírodné metódy" a neriešia veci vážne. Ak to je starší lekár tak to je z časti v poriadku ale bolo by fajn ak by bol posunutý so svetom.
Potrebujem niekoho kto ma naozaj vypočuje a rieši veci s rozvážnosťou. Viem, že je takých lekárov málo ale ak poznáte budem rada za radu. 🙂 Mením si všeobecného lekára z dôvodu, že som nebola vypočutá a aj keď áno boli mi predpísané bezvýznamné lieky, ktoré viac uškodili ako pomohli a k tomu neboli ani to čo som potrebovala, keďže nebolo urobené nejaké bližšie vyšetrenie, mám problém získať výmenné lístky ak ten problém chcem riešiť už sama a ak niečo vysvetľujem je naznačené že si vymýšľam alebo preháňam. V momente ako sa však na problém pozrel bližší odborník dostala som vážnejšiu diagnózu ako som čakala a to ma postrčilo k rozhodnutiu hľadať si niekoho iného. Tomuto by som sa chcela vyhnúť.
Ďakujem.
ja mám Brnovú Natáliu a som spokojná, je milá. Akurát keď si chorá je lepšie zavolať, nechcú aby im tam chodili chorí pacienti ale mne to aj vyhovuje, lebo sa nemusím chorá trepať k dr

@emanale Ja som presne takto hľadala, a zatiaľ som maximálne spokojná s MUDr. Tomásom Galkom (TAZARBU), je v poliklinike v Novej nemocnici na Terase.