Odporučte dobrého všeobecného lekára v Košiciach
Dobrý deň, chcela som sa opýtať, či nepoznáte nejakých dobrých všeobecných lekárov v Košiciach, žena alebo muž nevadí, chcela by som aby ten človek bol mladý, keďže nemám dobrú skúsenosť so staršími lekármi, ktorí predpisujú "prírodné metódy" a neriešia veci vážne. Ak to je starší lekár tak to je z časti v poriadku ale bolo by fajn ak by bol posunutý so svetom.
Potrebujem niekoho kto ma naozaj vypočuje a rieši veci s rozvážnosťou. Viem, že je takých lekárov málo ale ak poznáte budem rada za radu. 🙂 Mením si všeobecného lekára z dôvodu, že som nebola vypočutá a aj keď áno boli mi predpísané bezvýznamné lieky, ktoré viac uškodili ako pomohli a k tomu neboli ani to čo som potrebovala, keďže nebolo urobené nejaké bližšie vyšetrenie, mám problém získať výmenné lístky ak ten problém chcem riešiť už sama a ak niečo vysvetľujem je naznačené že si vymýšľam alebo preháňam. V momente ako sa však na problém pozrel bližší odborník dostala som vážnejšiu diagnózu ako som čakala a to ma postrčilo k rozhodnutiu hľadať si niekoho iného. Tomuto by som sa chcela vyhnúť.
Ďakujem.
ja mám Brnovú Natáliu a som spokojná, je milá. Akurát keď si chorá je lepšie zavolať, nechcú aby im tam chodili chorí pacienti ale mne to aj vyhovuje, lebo sa nemusím chorá trepať k dr
ja mám Brnovú Natáliu a som spokojná, je milá. Akurát keď si chorá je lepšie zavolať, nechcú aby im tam chodili chorí pacienti ale mne to aj vyhovuje, lebo sa nemusím chorá trepať k dr
@anonym_36fd27 Pošlu vám ospravedlnenie cez email vtedy?
@anonym_36fd27 má nejaký kontakt? neviem nájsť na internete :D
https://www.zzz.sk/zariadenie/10877-vseobecna-a...
nechavaju v lekarni vacsinou ospravedlnenie ale myslim ze aj cez email by nemal byt problem ked poziadate. Doktorka je technicky zdatná :D
https://www.praktickaambulancia.sk/kontaktujte-...
obidve lekarky mile, pozorne, objednava sa elektronicky na cas a ZADARMO, ordinuju aj kazdy den poobede
Ja mám Valeriu Kurakovu pri novej nomecnici na odporúčanie a som maximálne spokojný s prístupom a záujmom o zdravie pacienta ale neviem či berie nových, to by sa trebalo opýtať
@emanale Ja som presne takto hľadala, a zatiaľ som maximálne spokojná s MUDr. Tomásom Galkom (TAZARBU), je v poliklinike v Novej nemocnici na Terase.
@oblecenie99 určite odporúčam, 100%, nič nepodcení, nezanedbá, hneď rieši každú malichernosť.
@anonym_36fd27 Pošlu vám ospravedlnenie cez email vtedy?
@emanale no za mna bud MUDr.tokarcik, MUDr.tokarcikova, MUDr.Nemec, MUDr.Vozar
Vsetko mladi mili ustretovi lekari bez problemov komunikuju mailom, dokonca aj na fb myslim, ze dr nemec ma vlastnu stranku ambulancie
@oblecenie99 určite odporúčam, 100%, nič nepodcení, nezanedbá, hneď rieši každú malichernosť.
@anonym_a41351 A je veľmi efektívny, nikdy nečakám veľa, rýchlo vybaví, napriek tomu som nikdy nemala pri ňom pocit, že by ma chcel.len odbiť, práve naopak. Vysvetľuje, na otázky odpovedá, liečbu nastaví dobre. Ako musím poklopat, ale zatiaľ som veľmi spokojná.

@emanale Ja som presne takto hľadala, a zatiaľ som maximálne spokojná s MUDr. Tomásom Galkom (TAZARBU), je v poliklinike v Novej nemocnici na Terase.