Odporučte gynekológa/gynekologičku v Košiciach
Dobrý deň, rada by som zmenila gynekológa. Máte nejakého ktorého by ste mi odporučili? Ďakujem za správy.
@pupavka89 tak s tým s tebou musím súhlasiť. No ja mam ísť na kontrolu až o rok teda na preventívnu kto vie ci tam ešte vôbec bude, ale ak nie asi by som šla najskôr k dr Knopovi. Odrodil ma aj usg robil mimo toho aaa spokojná som taký príjemný človek.
Mam na vas vsetky jednu otazku...ked chcete ist na vysetrenie, nie ako tehotna ani preventivka, akym sposobom sa objednavate? Moja dr. ma nastaveny spoplatneny obj.system cez navsteva lekara.sk a maxinalne ma nastvalo, ze sa uz za bezne vysetrenie musi platit??!!!
@piskotka128 kontrola?
@veronika1234512345 nie, s istym problemom chcem ist za nou ako postupovat, pripadne nastavit liecbu
@piskotka128 no ja som sa objednávala k môjmu cez net a mal na výber poradňa, preventívna, kontrola asi už nič viac.
Tak zavolaj a porad sa so sestričkou ako sa máš objednať.
Aaaale že máš platiť.... To je nejaká súkromnícka?
@radushka11 mozem sa ta v sprave prosim nieco opytat? Caka ma u Linkescha operacia. Dakujem.
@orchidea1986 ano, jasne, napis spravu 🙂

@pupavka89 áno s tým vykecavanim liezol aj mne na nervy. Politika, doplnky atď atď.
No musím poklopat mňa ukludnoval a dal do psychickej pohody, keď sme sa o dieťatko snažili a nešlo to dlhší čas.
O tom spochybňovaní neviem, nepočula som, ale viem, že mne vravel aby som ak mám komu odporučila jeho, lebo keď bude mať malo pacientiek tak konci. Niečo v tom zmysle.
Lebo už asi len 2 dní v týždni robí 🤷♀️