Odporučte gynekológa v Košiciach na tehotenstvo s obezitou
Ahojte,
Mohli by ste mi, prosím, odporučiť gynekológa, ideálne teda gynekologičku, ktorá je ľudská a chápavá?
Môj problém spočíva v tom, že som obézna, uvedomujem si, že mám problém, riešim ho, už aj na úrovni genetických testov, pretože sa v mojom tele niečo "pokazilo".
Napriek tomu sa nám s druhom podarilo pravdepodobne otehotnieť (niekoľko testov vyšlo pozitívnych aj s rozdielom pár dní, potvrdené lekárom to ešte nie je).
Preto by som uvítala niekoho s reálnou skúsenosťou s lekárom bez hlúpych rečí, ktoré nikomu nepomôžu a áno, ani vtedy nie, pokiaľ sú pravdivé.
Nakoľko je to celé také citlivé, aj my to vnímame citlivo a nemyslím si, že je úplne na mieste kritizovať a haniť. Dokáže to človeku násobne uškodiť a vôbec nie pomôcť. Ešte raz opakujem, že problém si uvedomujem a nezľahčujem, ani by som si to nikdy nedovolila.
Prosím, ozvite sa, pokiaľ máte reálne skúsenosti, s lekármi aj s tehotenstvom v obezite.
Ďakujem veľmi pekne.
Velky problem najst lekara, ktory ta vezme ako novu tehotnu pacientku
Moja znama sa vratila z cz kde absolvovala polovicu vysetreni a zobral ju zobral gyn az po znamosti a to ich obvolala snad vsetkych
@taktotedanie Ospravedlnujem sa, ze mimo temu ale viete preco odmietaju prijat uz tehotne pacientky? Chcu mat tehotenstvo "pod palcom" od sameho zaciatku pre pripad nejakych komplikacii? To jedine mi napada. Dakujem.
@luckabambulka maju dost svojich, od inych lekarov brat nechcu nech aa kazdy stara o svoje pacientky
Niektore niesu spokojne nikde a nikto nepotrebuje proboemovu pacientku, ktora je neustale nespokojna
Bolo jej povedane, ze od inych gynekologov nepreberaju a toboz nie tehotne ( a ano aj kvoli tomu, ze jeden lekar to sleduje od zaciatku) takze to bol veeelky problem
odporúčam dr. Švingál, úplne super chápavý chlap a termíny má voľné
Ahoj Jozef.knop Prima stále nových pacientov Mlynská 26. on je dobrý gynekológ a inač tam neplatiš napr. inde sa plaťi ultrazvuk,fotka bábätká ,a veľa ďalšieho
MUDr. Andrea Hajdu, veľmi zlatá
Oporucam Knoppa na Mlynskej, chodievam k nemu dlhe roky, je to fantasticky lekar. s obezitou ako takou skusenost nemam, ale v tehotenstve som extremne vela pribrala, ziadne reci nemal. v cakarni som bezne stretavala aj silnejsie zeny. ci ta prijme uz ako tehotnu neviem, to si musis zistit. vo vseobecnosti viem, ze uz tehotne zeny gynekologovia prijimat nechcu.
Ahoj Mudr Karaskova, 055/ 2851 833 urcite ta zoberie, pochopí a nezjazdi naopak pomoze 😊
Ja som bola obézna veľmi dlho a žiaden lekár to neriešil 🤔 tebe priamo nejaký lekár povedal, že si obézna, resp.riešil to? teda ak to spomenie v rámci nejakého zdravotného problému, tak ok, je to jeho práca, povinnosť atď. ale prečo máš z toho zlý pocit? Uvedomuješ si, že obézna si...tak ak to nejaký lekár spomenie, stačí povedať, že vieš a pracuješ na tom...
Ahoj, ja odporucam na zaklade vlastnych skusenosti Mudr.Daniela Kelija v Saci - ludskejsieho gynekologa neviem ci najdes. Empaticky, mily, vsetko vysvetli, starostlivy. U mna top lekar. Aj som pri nom rodila.
Moju kamošku prebral ako tehotnú pacientku v 5.mesiaci dr.Linkesch,napísala mu správu cez messenger a nebol problém...Ináč v Šaci na areáli alebo v Cassovare ťa určite zoberú lebo to patrí pod nemocnicu a nie pod súkromného lekára.
Chodim so casovaru a môžem odporučiť dr. Martina Sitaš, rodila som aj v saci a perfektný prístup

Ja mám super skúsenosti s MUDr. Linkeschom. Ono väčšinou všetci gynekológovi povedia, že treba schudnúť ak je to obezita lebo to je priamo prepojené s hormónmi.