icon

Odporučte pediatra v Košiciach?

123456ja
Včera o 18:27

Dobry den, rada by som sa opytala k akemu pediatrovi chodite v ramci KE a ci by ste ho aj odporucili. Rozmyslam nad zmenou a zatial my vychadza Jahodka Tip top a Tomasikova. Ak prosim niekto tam chodite alebo mate dobreho pediatra pomozte aj inym aj mne. Dakujem

katusskaa
Včera o 19:38

sidlisko tahanovce, mudr kolvek zavacka. nastala generacna vymena, super pani doktorka

226lenka
Včera o 19:40

Tiež sa prikláňam k MUDr. Kolvek Závacká. Aj sestrička je super

123456ja
autor
Dnes o 06:24
@226lenka

Tiež sa prikláňam k MUDr. Kolvek Závacká. Aj sestrička je super

@226lenka dievcence dakujem vam. Teraz chodim na Tahanovce k telepovskej a som velmi nespokojna a teraz chcem dat okamzitu vypoved. Zavacka mi vychadza z diskusii fajn. Ale potrebujem trosku empaticku doktorku, ktora je ustretova a mila a nedrzi sa tabuliek, tak prisne ze je to vo vas neprospech kazdu navstevu. Je taka?

katusskaa
Dnes o 12:43
@123456ja

@226lenka dievcence dakujem vam. Teraz chodim na Tahanovce k telepovskej a som velmi nespokojna a teraz chcem dat okamzitu vypoved. Zavacka mi vychadza z diskusii fajn. Ale potrebujem trosku empaticku doktorku, ktora je ustretova a mila a nedrzi sa tabuliek, tak prisne ze je to vo vas neprospech kazdu navstevu. Je taka?

@123456ja 20 rokov chodím do tej ambulancie, predým k dr,. Bednárovej - bola som spokojna, bez vyhrad, nova pani doktorka, okrem toho, ze je velmi mila, mam pocit, ze ma na nas viac casu,. moje deti su uz velke, jeden uz chodi sam k dr, a druhy ma 14, stale sa s nim vela rozprava. riesila som s nou uz aj dovernejsie veci tykajuce sa puberty a velmi citlivo ale zaroven obratom mi dala velmi dobre odporucania napr na psychologov, poradenstvo. teraz riesime ORL problem a dokonca indikacia na operaciu a super, poslala ma krcnu ambulanciu nie na THC (co som ja osobne ani nenavstevovala, ale za mna dobry signal, poslala ma proste na specializovane pracovisko). ma email, odpisuje. ma aj objednavaci system na stranke, je zdarma, a nie je to preplnene. nejako som hned pri prvej navsteve vycitila ze jej mozem verit. ale opakujem ze aj s predchadzajucou pani dr sme to mali podobne.

katusskaa
Dnes o 12:47

a ešte dodám, že aj so zastupujúcim dr. Šimonom mám dobré skúsenosti - raz emailom len cez foto sme riešili veľký opuch, uhryznutie hmyzom, neboli sme doma. a raz osobne - neodbije, dokonca aj výtery robil.