Oslava krstín v Košiciach: Kde a za koľko?
Ahojte, kde ste oslavovali krstiny a koľko vás to približne stálo? Chystáme oslavu a bude nás 7 dospelých a 2 deti, tak rozmýšľam či sa oplatí ísť niekde sadnúť a nestarať sa alebo si pripraviť všetko doma...
10 dospelých a 2 deti nás vyšlo 370€ približne, prípitok, polievka, hlavné jedlo, kávy, pitie 😊 tortu sme si mohli priniesť 😊
počítaj okolo tých 35€ na hlavu, keď sa bude menej piť tak menej, ak viac tak trochu viac…
ja by som to dom nerobila, kto by sa s tým babral…
Nas bolo 20 tak sme boli v Resort Barca. Bolo skvele 🙂 cca 600 eur som platila, polievka, hlavne jedlo, džbány s vodou, ale aj sme objednávali naviac napr deti si dali hranolky, chlapi daco aj popili, občas nejaká Coca-Cola a pod🙂 takže som spoko ze sme sa zmestili do cca 30 na hlavu a všetkým veľmi chutilo. Bolo v tom aj také slavnostnejsie prestrenie stola atď
@anonym_autor pre tolkych ludi? doma
Ale kolace a nehake pohostenie by som si zabezpecila , sama by som to nerobila, dost prace aj bez toho aby si vyvarala budes mat
Ked ani 10 ludi,tak by som to riesila doma..mozno nejakym cateringom, neviem si predstavit vyvarat a vsetko chystat pri dietati...nas je viac takze budeme riesir krstiny v restike
10 dospelých a 2 deti nás vyšlo 370€ približne, prípitok, polievka, hlavné jedlo, kávy, pitie 😊 tortu sme si mohli priniesť 😊
@anonym_6e0be3 ahoj a kde ste boli?
Nas bolo 20 tak sme boli v Resort Barca. Bolo skvele 🙂 cca 600 eur som platila, polievka, hlavne jedlo, džbány s vodou, ale aj sme objednávali naviac napr deti si dali hranolky, chlapi daco aj popili, občas nejaká Coca-Cola a pod🙂 takže som spoko ze sme sa zmestili do cca 30 na hlavu a všetkým veľmi chutilo. Bolo v tom aj také slavnostnejsie prestrenie stola atď
@anonym_a566a4 tak to je super cena za 20 ludi, to asi nebolo nedavno
Október 2025 🙂
Keď im napíšeš na mail co maju ana stránke pošlú ti menu slavnostne a vieš si vybrat/naskladat
@anonym_6e0be3 ahoj a kde ste boli?
@anonym_autor koliba na kvp 😊
@anonym_autor koliba na kvp 😊
@anonym_6e0be3 dakujem, pozriem na to 🙂
Keď im napíšeš na mail co maju ana stránke pošlú ti menu slavnostne a vieš si vybrat/naskladat
@anonym_a566a4 vyborne, napisem im, vdaka

@anonym_autor urcite doma. Nas bolo asi 16, deti 4, v pohode sme to zvládli doma. Polievka, 2 chody, nejaké zákusky. Poprosiť mamky, aby vam pomohli, ak sa da.