Osobné skúsenosti s MUDr. Puzovou na Tatranskej
Boli sme parkrat u nej, ked robila zastup a zdala sa mi taka priama a pohodicka doktorka, ktora je ochotna a poradi ako nestranny doktor. Co si myslite? Je striktna co sa tyka ockovania, alebo dokaze chapat realne podlozene dovody, ak sa rodic rozhodne neockovat. Resp ci sa aspon neurazi a neofuci ako ine doktorky. Uvazujem nad zmenou, kedze s prvym dietatom chodime tam, a druhe zvazujem sem, ze prehodim aj deti obe. Dakujem krasne
@iwanka222 dakujem, riesili ste v minulosti zavazny zdravotny problem? Jedna sa mi o to, ci nie je otravena z detskych pacientov napr, na ktorych sa stale nieco nabaluje, maju diagnozy a su casto chori.
@iwanka222 ak by ste vyslovene poziadali o atb, predpisala by ich? kazdy rodic si pozna deti najlepsie. co myslite?
My ju mame pri oboch detoch a sme velmi spokojni, nastastie ale nebyvame velmi chori... atb sme mali iba raz zatial. co sa tyka odmietnutia ockovania, netusim,...ale k detom su vzdy uzasne aj sestricka aj ona, konzultuju aj cez telefon ak sa da, ... za nas Ano
Ja si vyslovene neziadam ATB nikdy. Pani doktorka vie co robi a ma roky praxe. Ak by som jej nedoverovala tak by som som syna nedala k nej od narodenia. Syn bol rizikovy novorodenec po tazkom porode cely cas na JIS so slabsimi ozvami srdiecka a miernym krvacanim do mozgu. Sama povedala ze je rizikovy novorodenec a pekne sme ho "vypiplali". Potom okolo 4-5 rokov velmi casto kaslal tak som jej to povedala a hned to riesila. Stale vsetko riesi hned a nic nezlahcuje.
@iwanka222 dakujem. No o to sa mi jedna, kedze dnes niektori mudr podcenuju aj zapal priedusiek, nepredpisu atb a koncime v nemocke so zapalom pluc. A mud su otraveni z pacientov, ktori potrebuju naozaj pomoc. Preto riesim aka je, lebo mam z nej velmi dobry dojem, tak ale nerada by som urobila zmenu bez toho, aby som sa “uistila…” dakujem
Neolutujes naozaj je pedantna.
Veľká spokojnosť, chodila som k nej aj ja a teraz už so synom. Super je, že komunikuje aj cez WhatsApp, čiže hocičo treba stačí napísať alebo poslať fotku/video. Neberie nič na na ľahkú váhu.

Pani doktorka aj pani sestricka su super. Maximalna spokojnost. ATB pokial nemusi nepredpisuje. Maju pekny vztah k detom.