Porovnanie súkromných a štátnych škôlok v Košiciach
Ahojte maminky, na základe inych debát sa neviem rozhodnúť, ake sú vaše skúsenosti? Súkromná alebo štátna, pripadne viete poradiť nejaké konkr alebo nejaké ktorým sa treba oblúkom vyhnúť? Už som si robila prieskum aj sama ale nejaké skúsenosti by mi mohli pomôcť, Dakujem 🥰
Nad statnou som nerozmyslala
Ani nesplna podmienky moje dieta na prijatie do statnej skolky
@naty1254 my sme mali super statnu skolku, kopec aktivit pre deti, mile ucitelky, dobra strava, na skolskom dvore kazdy rok pribudli nove prvky na hranie, v pripravke deti chodili na korculiarsky, lyziarsky, plavecky aj skolu v prirode v Tatrach mali. Vela vystupeni, besiedok, aktivit aj s rodicmi ako beh otcov, vychadzka do prirody atd.. MS Smetanova - juh
Lopticku absolutne neodporucam, prezentacia krasna, ale nic z toho sa realne nerobi, alebo sa robi inak
Dobrý deň , ak nejaká mamička zvažuje škôlku s láskavým prístupom v Košiciach - môžem odporúčať našu súkromnú MS zdravé dieťa , od tohto školského roka som sa stala riaditeľkou ja. Cenu mame myslím, že férovú - 270€+strava.
Som zakladateľkou online škôlky a platformy hlaska. Zameriavam sa na láskavý prístup, na deti so špeciálnymi potrebami , zo škôlky chcem urobiť modernú inštitúciu , ktorá tu bude pre deti a ich rodičov. Začali sme zmenou identity, mame nove logo, pracujeme na novom webe a začíname nový školský rok ako poriadna materska škola, na ktorú sa môžete spoľahnúť. Mame pani učiteľku, ktorá je lektorkou angličtiny, ďalšia pani učiteľka je lektorkou montessori pedagogiky, sú to uzasne baby, ktoré tam budú pre vaše deti a ja budem robiť všetko preto, aby bol každý člen našej materskej školy od pani učiteliek, cez detičky až po rodičov spokojní. Budeme sa veľmi tešiť na vašu návštevu - v škôlke mame celodenný dozor zdravotníčky, infrasaunu, zabezpečujeme stravu pre deti s intoleranciami a rozbehujeme nový štýl fungovania škôlky - 2 krát mesačne chodíme ma exkurzie, výlety. Ponúkame lyžiarsky, plavecký , korculiarsky, rôzne krúžky , programy v materskej škole . Spolupracujeme s detskými pediatrami, zubárom a inymi profesiami. Začíname spoluprácu so základnou školou pre ľahší priebeh nástupu do školy pre našich predškolákov. Neváhajte ma kontaktovať 0907 677
Dobrý deň , ak nejaká mamička zvažuje škôlku s láskavým prístupom v Košiciach - môžem odporúčať našu súkromnú MS zdravé dieťa , od tohto školského roka som sa stala riaditeľkou ja. Cenu mame myslím, že férovú - 270€+strava.
Som zakladateľkou online škôlky a platformy hlaska. Zameriavam sa na láskavý prístup, na deti so špeciálnymi potrebami , zo škôlky chcem urobiť modernú inštitúciu , ktorá tu bude pre deti a ich rodičov. Začali sme zmenou identity, mame nove logo, pracujeme na novom webe a začíname nový školský rok ako poriadna materska škola, na ktorú sa môžete spoľahnúť. Mame pani učiteľku, ktorá je lektorkou angličtiny, ďalšia pani učiteľka je lektorkou montessori pedagogiky, sú to uzasne baby, ktoré tam budú pre vaše deti a ja budem robiť všetko preto, aby bol každý člen našej materskej školy od pani učiteliek, cez detičky až po rodičov spokojní. Budeme sa veľmi tešiť na vašu návštevu - v škôlke mame celodenný dozor zdravotníčky, infrasaunu, zabezpečujeme stravu pre deti s intoleranciami a rozbehujeme nový štýl fungovania škôlky - 2 krát mesačne chodíme ma exkurzie, výlety. Ponúkame lyžiarsky, plavecký , korculiarsky, rôzne krúžky , programy v materskej škole . Spolupracujeme s detskými pediatrami, zubárom a inymi profesiami. Začíname spoluprácu so základnou školou pre ľahší priebeh nástupu do školy pre našich predškolákov. Neváhajte ma kontaktovať 0907 677
@juhinecka ste sucastou siete skolok ministerstva zdravotnictva?
@anonym_6f4927 dobrý večer , nie, sme v sieti ministerstva školstva , zdravotníčku mame každoročne cez projekt. To nám umožňuje mať tam detičky napr. s cukrovkou a pod.
@juhinecka ospravedlnujem sa myslela som siet ministerstva skolstva pomylila som sa
Dakujem za info
Riesim len skolku zaradenu do tejto siete

za mna urcite sukromna, nad statnou som ani neuvazovala...syn tento rok uz konci, ale mozem odporucit DC Lopticka pokial mas zaujem aj mimo stare mesto...https://www.lopticka.sk/