icon

Poznáte detskú zubárku na Rastislavovej ulici v Košiciach?

tutiynka
23. máj 2026

Ahojte nepoznáte detskú zubarku s číslom 0556152834 v Košiciach, Rastislavova 44, pavilón 5, 1.poschodie číslo dverí 210
Prepojila ma na toto číslo, na Smocera som sa nedovolala ďakujem..

anonym_b76231
23. máj 2026

@tutiynka nikto nedviha

taktotedanie
24. máj 2026

@tutiynka nepotrebujes vediet meno
Pavilony mas oznacene rimskymi cislicami, kazda budova to tak ma a vsade mat tabulky kde akym smerom sa mas vybrat
Na stomatochirurgii mas potom pani za okienkom , hore po schodoch, navedie ta potom kde a kam mas ist, aj tam dieta zaregistruje podla preukazu poistenca

tutiynka
autor
24. máj 2026
@taktotedanie

@tutiynka nepotrebujes vediet meno
Pavilony mas oznacene rimskymi cislicami, kazda budova to tak ma a vsade mat tabulky kde akym smerom sa mas vybrat
Na stomatochirurgii mas potom pani za okienkom , hore po schodoch, navedie ta potom kde a kam mas ist, aj tam dieta zaregistruje podla preukazu poistenca

@taktotedanie ďakujem 🙂.. Myslíte že taxík ma odvezie pred budovu? Niesom z KE, ďakujem

taktotedanie
25. máj 2026
@tutiynka

@taktotedanie ďakujem 🙂.. Myslíte že taxík ma odvezie pred budovu? Niesom z KE, ďakujem

@tutiynka do arealu nemocnice urcite

jvasenka
25. máj 2026

@tutiynka v tejto ambulancii je mudr biganičova, chodíme k nej s dcérou a je úplne super 🙂

tutiynka
autor
25. máj 2026
@jvasenka

@tutiynka v tejto ambulancii je mudr biganičova, chodíme k nej s dcérou a je úplne super 🙂

@jvasenka ďakujem veľmi pekne.. 🙂

tutiynka
autor
25. máj 2026
@jvasenka

@jvasenka zdravím.. Mohli by ste ma nejako navigovat.. Ako sa tam dostať? Ja som nikdy nebola 🙂 pripadne akej farby je budova žeby som sa nejako zorientovala 🙂 ďakujem

jvasenka
25. máj 2026
@tutiynka

@jvasenka zdravím.. Mohli by ste ma nejako navigovat.. Ako sa tam dostať? Ja som nikdy nebola 🙂 pripadne akej farby je budova žeby som sa nejako zorientovala 🙂 ďakujem

@tutiynka na tej mapke je označený predný aj zadný vchod. keď pôjdete tým prednym-hlavným tak tam je hneď veľká mapka aj s popisom pavilónov (tu mapku pridavam). na mapke je to budova c. 10 alebo 8 nie som si ista (asi 10), označila som ich takými červenými gulickami. snáď to pomôže

tutiynka
autor
27. máj 2026
@jvasenka

@tutiynka na tej mapke je označený predný aj zadný vchod. keď pôjdete tým prednym-hlavným tak tam je hneď veľká mapka aj s popisom pavilónov (tu mapku pridavam). na mapke je to budova c. 10 alebo 8 nie som si ista (asi 10), označila som ich takými červenými gulickami. snáď to pomôže

@jvasenka čiže tato budova je tá, v ktorej je pani zubárka? 🙂

jvasenka
27. máj 2026
@tutiynka

@jvasenka čiže tato budova je tá, v ktorej je pani zubárka? 🙂

@tutiynka áno.. teraz si akurat nesom ista či 1 alebo 2 posch. ak bude chodba prázdna tam ešte o 1p vyššie 😅

tutiynka
autor
28. máj 2026
@jvasenka

@tutiynka áno.. teraz si akurat nesom ista či 1 alebo 2 posch. ak bude chodba prázdna tam ešte o 1p vyššie 😅

@jvasenka ďakujem veľmi pekne za pomoc..❤️

tutiynka
autor
28. máj 2026
@jvasenka

@jvasenka ešte by som sa chcela opýtať je to Rastislavova 44 ze?