icon

Protesty v Košiciach: Naozaj prišlo len 15 tisíc ľudí?

25. jan 2025

15 tis na protestoch? Ked sa tolko porovnavate vo vsetkom s nami zlymi Blavakmi,tak trochu zaberte🙂

Strana
z3
bessie12
25. jan 2025

@enmery a nielen ona 😅

bessie12
25. jan 2025

@slniecko5 ojojoj 😂😂😂 tak nech napíše nejakej strane. Možno jej za to zaplatia 🤣🤣🤣

zuzanita1609
25. jan 2025

A príde ich ešte viac...dnes v sobotných dialógoch súdruh predseda riekol,že na tých protestoch boli väčšina Ukrajinci. Také "pozdvižení" chytil ten môj chlap,že nabudúce idú všetci aj z roboty(som počula ten jeho telefonát) 🤭. A to keď už jeho niečo pohne,čo sa politiky týka..
Fici len nech ďalej "perlí" ,vyprovokuje k akcií aj tých "jemitošumafukov" 😁.

tetapetra
28. jan 2025

Ťažko je dohľadať, tieto "politické" stránky. Riadne ich ad..m poschvaval

autor
30. jan 2025

len na margo , v Srbsku su aktualne protesty tiez..Novy Sas s populaciou priblizne ako Kosice mal v decembri na proteste 50 tis ludi. zopakujme si, ze Kosice 15 tis...tak neviem, ci ozaj ludom tu na Slovensku ide o zmenu alebo nie:(

autor
Autor odpoveď zmazal
viestta
30. jan 2025

Ja sa ti cudujem, ze sa v tom potrebujes tak rypat. Preco prave Kosice ti tak lezia na srdci?

enmery
30. jan 2025

BA 41 000. A daj si facku.

casavina
30. jan 2025

A ja sa čudujem, vlastne ani nečudujem že máš potrebu riešiť Košice a rozdúchavať vášne... Veď neseď na mk ale sadni pred parlament a vyjadri svoje právo... Dávnejšie to urobila aj Cingeľova v KE pred Uss... Treba začať od seba! Lenže tebe ležia Košice v žalúdku...tak si vezmi hylak, nech sa ti to ukľudni... Menej stresu a viac pokory a dobra Ti želám 🙏❤️ Pekný deň 😘

Strana
z3