icon

Prvá návšteva gynekológie v Košiciach

22. okt 2025

Ahojte, mám takmer 22 a ešte som nikdy nebola na gynekológii… dovolala som sa na gyn. ambulanciu na Gemerskej 3. Prekvapilo ma, že som dostala termín na 13.11. Priznám sa, že trocha sa bojím o svoje zdravie dole, a toto ma nepotešilo. Dávajú sa takto termíny všade? Poznáte práve túto gynekologickú amblulaciu? Odporúčate ju? Bola by ešte možnosť jednoducho to zmeniť v tomto prípade? Pani ma hneď požiadala rodné číslo a údaje.

Ďakujem za info.

ibrunova
22. okt 2025

Čo konkrétne ťa prekvapilo na dátume 13.11?

biba_18
22. okt 2025

ešte si nič nepodpísala tak je to ok
skús na furči, dr. bujňák napr ... tam sa neobjednáva - resp. zavolaj a uvidíš ...

anonym_9fd870
22. okt 2025

@anonym_autor malo by ta viac prekvapovat preco si v takom veku este nebola na gynekologii a nie datum navstevy

cyneric
22. okt 2025

Termíny bývajú pokojne aj na niekoľko mesiacov dopredu, to si mala ešte šťastie že ti ho dali o niekoľko týždňov. 🙂

biba_18
22. okt 2025

@ibrunova mňa by to prekvapilo - je to viac ako 2 týždne ... dosť veľa na akútny gynekologický problém ...

veronikah96
22. okt 2025

Na to, že si nová pacientka by som povedala,že je to ešte dobrý termín. Moja gyn mala čakačku aj mesiac a pol pre úplne nové pacientky, ak nie je akútny problém. A pokiaľ si u nej už dáš založiť kartu, gynekológa môžeš menit raz za 6 mesiacov. Nedá sa to len tak po jednej návšteve, lebo si to rozmyslis a ďalší týždeň pôjdeš do inej ambulancie. Ak si nie si touto istá,tak najprv poriadne vyber a nie len na základe toho,kto ti prvý dá termín .

biba_18
22. okt 2025

@veronikah96 ona tam ešte nebola ...

ibrunova
22. okt 2025
@biba_18

@ibrunova mňa by to prekvapilo - je to viac ako 2 týždne ... dosť veľa na akútny gynekologický problém ...

@biba_18 nepíše nič o akútnom probléme.

veronikah96
22. okt 2025
@biba_18

@biba_18 záleží či to je akútny problém, pokiaľ povedala do telefónu o čo ide a nie je to akútne, nemusí dat termín hneď. Bývalá kolegyňa považovala za akútny problém,keď jej 3 dni meškala menštruácia po antibiotikach...

veronikah96
22. okt 2025
@biba_18

@veronikah96 ona tam ešte nebola ...

@biba_18 ved práve... práve preto nech si premysli či chce byť v tejto ambulancii, ak sa jej niečo nezdá. Ak jej tam založia kartu,nebude môcť len tak už hneď zmeniť. Teraz sa to ešte dá,kým tam nemá kartu 🙂

biba_18
22. okt 2025

@ibrunova píše, citujem: "Priznám sa, že trocha sa bojím o svoje zdravie dole" ... mne to evokuje nejaký problém, ale samozrejme, môžem sa mýliť ...

anonym_7c6cb8
22. okt 2025

Aká gyn? Pani frivaldska?

viestta
22. okt 2025

@anonym_autor este nemas podpisanu zmluvu s poskytovatelom, takze kludne mozes hladat niekoho, kto ta vezme skor. Ak takeho najdes, tak na Gemerskej termin zrusis, ale nerus ho kym nikoho so skorsim terminom nemas dohodnuteho.

amazonka13
22. okt 2025

🍏 Nevybrala by som si na prvé gynekologické vyšetrenie - muža - gynekológa. Ak chceš priateľský, jemný, citlivý a milý prístup, skús na Poliklinike na Furči - Dr.Nevickú. Číslo nájdeš na nete. Nebój, nič to nie je..., zvládneš to.

sima_20
22. okt 2025
@anonym_9fd870

@anonym_autor malo by ta viac prekvapovat preco si v takom veku este nebola na gynekologii a nie datum navstevy

@anonym_9fd870 úplne zbytočný komentár

anonym_ddcfb8
22. okt 2025
@sima_20

@anonym_9fd870 úplne zbytočný komentár

@sima_20 autorka tohto komentára nás jednoducho musela obohatiť o svoj jedinečný a hlavne zmysluplný a múdry postreh. Bravo 👏👏👏😳

anonym_75bac1
22. okt 2025

Stela Muranska hneď vedľa Železničnej nemocnici . Obe doktorky sú milé , sestrička top a super na tom to že majú online rezervačný systém. 🙂 skúš zavolať či ešte nové pacientky. A aj mne vysvetľovala doktorka , že vziať nového pacienta nie je len tak lebo napríkad teraz sa podá žiadosť a ešte to cele musí prejsť kvázi zdravotnou poisťovňou a to tak že musia nahlásiť nového pacienta a zdravotka má neviem koľko dni na to aby to oficiálne vybavila. Keď to bude “hotovo” z ich strany až vtedy ťa vie lekár ošetriť ak sa nejedna o akútny stav.

daniella08
23. okt 2025
@biba_18

ešte si nič nepodpísala tak je to ok
skús na furči, dr. bujňák napr ... tam sa neobjednáva - resp. zavolaj a uvidíš ...

@biba_18 ahh jajj Bujňak nie 😑 mám negatívnu skúsenosť.

daniella08
23. okt 2025
@anonym_75bac1

Stela Muranska hneď vedľa Železničnej nemocnici . Obe doktorky sú milé , sestrička top a super na tom to že majú online rezervačný systém. 🙂 skúš zavolať či ešte nové pacientky. A aj mne vysvetľovala doktorka , že vziať nového pacienta nie je len tak lebo napríkad teraz sa podá žiadosť a ešte to cele musí prejsť kvázi zdravotnou poisťovňou a to tak že musia nahlásiť nového pacienta a zdravotka má neviem koľko dni na to aby to oficiálne vybavila. Keď to bude “hotovo” z ich strany až vtedy ťa vie lekár ošetriť ak sa nejedna o akútny stav.

@anonym_75bac1 Súhlasím a aj ja doporučujem.

biba_18
23. okt 2025

@daniella08 a kedy si ju stihla mať? starý tam už nie je ...

anonym_c105b2
23. okt 2025

ja odporucam Dermagyn, viaceri doktori na vyber, super objednavkovy system, beru na čas, krátke čakačky ... neviem čo viac chcieť

beatrixx1525
23. okt 2025

Tiež sa pripájam k odporúčaniu na pani doktorku Muránsku. Ešte pri starej sestričke to bola katastrofa a ozaj k nej ísť len za trest ale odkedy sa zmenila sestrička tak môžem celú ambulanciu len odporučiť, lekárka super a zachytila u mňa v tehotenstve problém, ktorý nebyť jej, asi nemám dnes svojho syna.

henikab
12. nov 2025

@anonym_autor Pani doktorka Nevická na pliklinike Furča je citlivá a dobrá vrelo odporúčam 🙂netreba sa báť, držím palce mladíca🤗