icon

Realitné kancelárie Košice: Ktoré odporúčate pri predaji?

1. júl 2026

S ktorymi RK mate dobre skusenisti pri predaji nehnutelnosti? Predaval niekto cez Brana Curiho a jeho team? Pri tak masivnej reklame a tom ako sa snazi posobit mam obavy, ze pojde o najdrahsiu RK v KE. Ocakavam ale, ze dokaze byt predat co najdrahsie. Oplati sa priplatit si lepsiu RK pri predaji 3i?

biba_18
2. júl 2026

skús asidoma, majiteľka je jedna zlatá baba… mne je čuri nie veľmi sympatický 😒 chápem, možno je výborný, ale to by som musela zistiť až osobne…

anonym_533af1
2. júl 2026

Ja som spolupracovala s Orange real a bola som spokojná. Musíš si vybrať realitku, kde sa vopred dohodnete na všetkom transparentne, musíte si ľudsky sadnúť.

anonym_57ae9e
2. júl 2026

@anonym_autor odporúčam pani Agnesu Janokovú. niekedy pracovala vo VRK Real, ale teraz tuším pracuje v inej RK. veľmi profesionálna a dôsledná.

anonym_7b8654
2. júl 2026

My sme predávali cez pána Hudaka - 321reality, predal to vyššie ako nám navrhoval daný pan, zaroven provízia 1/2, čiže masívna reklama nie je vždy záruka najdrahšieho predaja, ľudia už majú potom odpor od neho kupovať, že predáva draho, lebo ma vysoké provízie … čiže odporúčam skôr menšieho realitaka, pre ktorého Vaša nehnuteľnost bude #1 priorita v jeho portfóliu, ľudia ktorí hľadajú nehnuteľnost, prechádzajú si všetky portály bez ohľadu kto danú nehnuteľnost predáva

tilly
2. júl 2026

Vyberaj takú rk, čo nie je sieťová, remax, tureality, haló a pod.
Ber makléra so skúsenosťami. Nie takého, čo má 40 nehnuteľností v ponuke, lebo taký sa ti venovať nebude, nemá šancu mať dokonalý prehľad o svojich ponukách. Ideálne je tak do 20, to aj stíha všetko vnímať a poznať majiteľov, ich požiadavky a všetky plusy a mínusy svojich nehnuteľností.
Ja som v ke zvykla spolupracovať s pani Antoniou molnarovou. Ona je strašne zlatá a snaživá.

anonym_fecd5b
2. júl 2026

Skus Tobireal, výborné recenzie mam na nich. My sme s nimi nespokupracovali lebo sme stavali, ale mali sme od nich fin poradcu a bol skvelý. Aj právnika nam on vybavoval na zmluvy. 🙂

anonym_6070b2
2. júl 2026

Šostak alebo Korijkov
Obaja super

matkahelka
2. júl 2026

Curi alebo Tobi. v KE su jednoznacne spickou. Curi je kral kosickych realit, neskutocny makac, my sme s nim absolvovali nedavno 2 stretka kvoli 2 novostavbam. mne sa velmi vynimocne stane, aby ma niekto svojimi schopnostami ohuril natolko, aby som stratila rec- pri nom sa mi to stalo.on je fakt pan svojho remesla. kolegyna predavala 3i na vojenskej sama- cez fb, bazos, atd.vyse mesiaca. cenu mala primeranu trhu, stavu bytu, lokalite. oslovila tobi, ti jej povedali, ze pokojne moze 5-7 tisic na cene pridat.pridala 7 a byt jej do 2 tyzdnov predali. ak by som predavala, tak bud cez curiho alebo cez tobi.