Skúsenosti s extrakciou zuba múdrosti v Košiciach
Ahojte baby dnes ráno som bola u svojej zubnej lebo ma boli zub múdrosti 8mička a poslal ma do Košíc na chirurgiu do fakultnej nemocnici , a veľmi sa bojím tej bolestí ...boli ste uz niekto v tej nemocnici máte stým skúsenosť ?
@taktotedanie myslíš Že ma to nebude bolieť ?
@didka02 po vyprchani jasne ale s liekmi to das
@didka02 do novej nemocnici odporucam bola som pred rokom na pri komplikovanej 8cke za 15min bola vonku manzel nechapal ze tak rýchlo klobuk dole aj s prístupom a to mam velmy strach z trhania zubov(zubar mi moze robit hoc co ale trhat určite nie ;))
Povedala som o svojom strachu a bavili sa so mnou ako s detskom plus mam tetaniu a dala som to ;)
Ja tak isto na SNP v novej trhali mi uz asi 5 zubov. Na tej zubnej chirurgii su sikovni
choďte na Polikliniku terasa, robia tam najlepší doktori z nemocnice ako aj inde v centrách, prístup je mnohonásobne profesionálnejší, bez čakania a samozrejme bezbolestne, pacienta si tam vážia, 055 28 51 705
choďte na Polikliniku terasa, robia tam najlepší doktori z nemocnice ako aj inde v centrách, prístup je mnohonásobne profesionálnejší, bez čakania a samozrejme bezbolestne, pacienta si tam vážia, 055 28 51 705
@naruto25 kedy ste tam boli a trhali vám osmičku?, lebo moja je malo prerezana, dnes som zbadala a skoro ma vystrelo, predtým som bola na Bacikovej, ale to bol masaker...a týždeň som nemohla jest.
@naruto25 kedy ste tam boli a trhali vám osmičku?, lebo moja je malo prerezana, dnes som zbadala a skoro ma vystrelo, predtým som bola na Bacikovej, ale to bol masaker...a týždeň som nemohla jest.
@elly23 vies ono vytiahnut neprerezanu alebo malo prerezanu osmicku to nie je len tak, ze si tyzden nemohla jest je uplne normalne aj to ze opuchnes atd
Ja neviem preco si ludia myslia, ze to je ako si ostrihat nechty, ved ti zub vysekava doslova z kosti, tak ako neviem co cakas
@elly23 Niekedy po sviatkoch, pýtajte sa k Dr. Bolerázskej, išla som tiež na odporúčanie, ranu zašila, všetko vysvetlila, bola som aj na kontrolu. Chvalabohu ja som problém nemala.

@didka02 pichnu injekciu, tam maju prax velku nebala by som sa