icon

Skúsenosti s konizáciou krčka maternice v Košiciach

amy9224
29. dec 2023

Dobrý deň prajem.

Biopsia mi potvrdila ťažké predrakovinové zmeny na krčku maternice. Ďalším doporučeným postupom v danom prípade je konizácia. Mám veľmi veľké obavy ako to všetko dopadne. Chceme ešte s manželom bábätko a bojím sa či ešte budeme mať možnosť po zákroku. Mám vybraného už aj doktora ale teraz ma moja obvodná zneistila. Vraj niektorí doktori sú ako mäsiari a ženy majú komplikácie. Je tu medzi vami niekto kto má skúsenosti s nejakým dobrým doktorom v Košiciach? Ďakujem veľmi pekne

Strana
z2
amy9224
autor
1. feb 2024

@lucuass cez odporúčanie od lekárky ktorá k nemu aj chodí. A neľutujem tohto rozhodnutia veľmi dobrý lekár. Budem k nemu chodiť aj naďalej keďže by sme chceli ešte jedno bábätko a opäť sa nám nedarí. A on sa špecializuje aj na neplodnosť. A sám mi povedal, že ak chcem dieťa tak čím skôr

lucuass
1. feb 2024

@amy9224 a ako sa volá doktor prosím ťa ?

katuuska
27. feb 2024

@adulka07 môžem sa opýtať ako dlho po konizacii ste boli v nemocnici? Mne tento zákrok čaká teraz v marci. 😕 operovať ma MUDr. Gresova.

lucuass
27. feb 2024

@katuuska ahoj aj mňa to čaká 8 marca ale ja idem k Dr.Svecovi do VOU

adulka07
27. feb 2024

@katuuska mňa sa pýtali aku mám poisťovňu - záleží , ktorá ako platí...mám VšZP tak som tam jednu noc musela ostať...

lucuass
27. feb 2024

@adulka07 no ja mám napríklad Union a tiež tam musím na jednu noc ostať , to závisí asi od toho kde ti to robia

amy9224
autor
4. mar 2024

@lucuass MUDr Suchánek

amy9224
autor
4. mar 2024

@lucuass presne tak. Ja mám VšZP a bola som len na zákrok a do 2 hodín som už sedela v aute a šla domov

katuuska
7. mar 2024

@lucuass tak sa tam stretneme 🙂 rano nastupujem aj ja

katuuska
7. mar 2024

@adulka07 ja mam union, tak asi budem musieť ostat

adulka07
7. mar 2024

@katuuska uvidíš...ja som bola v 2015 ..mohlo sa zmeniť...a tá jedna noc nie je žiadna hrôza...

katuuska
7. mar 2024

@adulka07 veď to si hovorím aj ja 🙈🙂

lucuass
7. mar 2024

@katuuska vážne ? A na ktoru máš prísť ? Ja ešte mám o 7:30 vyšetrenie predoperačné, ideš tiež ku Svecovi?

katuuska
8. mar 2024

@lucuass na 7:30, včera som mala anestéziologa a predoperacne už mám hotové. Ja idem ku Gresovej ale o Svecovi som počula že je dobrý, 15 minut a hotovo 🙂

lucuass
8. mar 2024

@katuuska ja akurát čakám na predoperačné

katuuska
8. mar 2024

@lucuass ja som o chvíľu tam 🙈 idem k môjmu “obľúbenému” okienku kde človek pól života vystoji 😁😁😁

lucuass
8. mar 2024

@katuuska hej presne , no ja čakám stále nikto tu nieje 😂

katuuska
14. mar 2024

@lucuass ahoj, ako prebieha rekonvalescencia?

dorotka13
9. jún 2024

Ahojte dievcata, prosim, ako Vam nakonuec dopadli zakroky? Mali ste pana Sveca? Hladam ku komu sa objednat, odporucania/referencie..
Gresova? Suchanek? Svec?..
Vdakaa 🙂

amy9224
autor
9. jún 2024

@dorotka13 za mňa dobré. Všetko sa zahojilo pekne. Už aj pracujeme na bábätku. Ja som bola u Suchanka a môžem len odporučiť. Zákrok bol rýchly. Za 2 hodinky som už bola aj na ceste domov. Mala som trošku komplikácie ale to len preto, že som nevedela o svojej alergií na jod ktorý bol použitý pri zákroku.

antalovakarin
27. aug 2024

Ahojte ako dlho ste čakali kým vám prišli výsledky po zákroku ?

beatrice1410
1. apr 2025

Odporucam Mudr,. Hederlingova. Vyborna. A robi konizaciu v lokalnej anesteze. Ja som nic necitila. do 10 min vybavene, setrne a tak, aby som mohla mat babatko.

Lokalka - 3 vpichy vobec to neboli! Nerobi sa to vsade ale v BA v Ruzinove ano a prave tato Dr to vykonava. Po zakroku si vas nechaju 2 hodiny ci nekrvacate. Ak je vsetko ok, mozete ist domov a kludovy rezim cca 10 dni. Takto nemusite na predoperacne testy.

Uzasny pristup. Mala som strach, ale viac to boli u zubara. Tu som ja osobne vazne nic necitila.

Strana
z2