Skúsenosti s morfologickým ultrazvukom u MUDr. Dosedlu
Ahojte, nemate niektora aktualnu skusenost s Dr. Dosedlom v Saci a s morfologickym ultrazvukom u nho? Som tam objednana o par dni.. nejak citam starsie diskusie ze zeny neboli spokojne..
Sla som tam na odporucanie znamej na prvotrimestrialny, to bolo ok, aj skusenosti s nim bola vporiadku, no obavam sa toho morfologickeho, malo by trvat nejaky cas aby bolo podrobne, vraj to on tak az nerobi.. no neviem co mam teraz robit.. nemate niektora aktualnejsiu skusenost ? Dakujem..
Vyber si ine pracovisko
No tak to teraz nie som velmi nadsena. A kde inde by ste odporucali? Niekde na vychode ? Pripadne aj dalej ale ak su aj tu odbornici nejaki tak mi to staci tu.. zatial som nemala ziaden problem..
Ja som bola 6x v Sonoclinic a za mňa spokojnosť..
Stará Ľubovňa, robí primár dr.Kožuškanič, všetko vysvetlil postupne ukazoval orgány časti tela, manžel bol so mnou, platili sme iba za fotku 5€ 🙂
Zadarmo stara lubovna
Somoclinic nemam dobru skusenost
Za mna top myslava ale niekomu nevyhovuje
Ale saca rozhodne nie, toboz morfologicky ultrazvuk
Ja som bola v sonoclinic a bola som spokojná
@monsterablue ja by som zase inde nesla, pre mna je dolezite pristrojove vxbavenie a odbornost nie ze ci cakam 30 alebo 45min 🤷🏻♀️
A najnovsie ide dolu vodou aj sonoclinic, ze pred rokom poslali rodinnu znamu na potrat, dobre ze nie jej ho tam rovno urobili, spadovy gynekolog uz vypisane papiere a myslava vsetko vyvratila je len vrchol, nebola jedina
Na fb skupinach sa teraz velmi zeny stazuju na somoclinic
Ahoj, ja som tam bola pred 3 týždňami na prvotrimestralny u Dosedlu. Objednala som sa do šace nejak automaticky a až potom som narazila na recenzie, tak som bola dosť nervózna čo ma čaká. Ale bola som prekvapená, bol veľmi príjemný, všetko mi vysvetľoval, dal mi fotku, takže som bola veľmi spokojná. O mesiac ma čaká morfologický tak dúfam že budem mať rovnakú skúsenosť a ty tiež 🙂
@monsterablue certifikat nie je vsetko
Pristroje maju inde ine a samozrejme odbornik je podla mna v niecom inom nie v morfologickom ultrazvuku, poznam dane pracovisko aj pod tou celou pozlatkou takze som napisala nazor
@monsterablue ake prosim ta? Ze si zriadili tuto moznost lebo idu z toho velke peniaze?
Nebudem a nemam dovod znevazovat lekarov ale jednoducho su aj lepsi odbornici na morfo ultrazvuk tak preco by zena mala ist tam? Ked inde su lepsie pristroje a vacsie skusenosti? A niekde dokonca zadarmo?
A ako vravim okrem toho viem, co je pod pozlatkou v ramci odd a spravania daneho lekara kde som sa presvedcila, ze inak pred pacientom a novinarmi a inak ked zena odide z ambulancie alebo ked je uz uspata
@monsterablue som zdravotnik
A naozaj nemam pocit, ze by zena ak si vie vybrat kam ma ist by mala ist do sace ked su ovela lepsie moznosti
@monsterablue som zdravotnik
A naozaj nemam pocit, ze by zena ak si vie vybrat kam ma ist by mala ist do sace ked su ovela lepsie moznosti
@monsterablue len ma margo Šace… pri prvom pôrode za mňa extrémne negatívom bolo správanie sa ľudí na odd… a pri druhom pôrode ma na 5cm otvorenú s pravidelnými bolesťami poslala lekárka domov že sa mám vrátiť keď budem otvorená na 8cm (nie som zdravotník, netuším kedy som otvorená na 8 cm…)
Baba so mnou na izbe mala Dosedlu (poriadne zacvakala), bola tam 5 dní a ani raz ju neprišiel lekár pozrieť ani ju nechcel vidieť …
Takže chápem @taktotedanie že certifikáty nie sú všetko
Tak teraz uz asi vobec neviem co mam robit a kam ist. Ked z kazdej strany su na jedno recenzie dobre aj zle. Ci skusit tu sacu ked uz som tam objednana, a ak by tam nebolo nieco ok ist este inam ? Len chcem vediet ci je dietatko vporiadku a ak by nie, ze ci sa mam na nieco pomaly pripravovat, co nas bude po porode cakat. Prvotrimestrialny bol ok, aj skusenost so sacou v tomto bola uplne ok.. som totalne zchaosena uz 🤦♀️
@monsterablue mala som tu cest tam fungovat nejaky cas takze viem a nazor som vyjadrila vyssie
Choď do Šace ak si objednaná,aj tak termín inde už nedostaneš,keďže všade sa dlho čaká...Ja som bola v sonoclinic aj Šaci a spokojnosť...
Zbytočne to riešiš, autorka. Bola si v Šaci na prvom screeningu spokojná? Bola. Tak tam choď aj na druhý. Pozitívne a negatívne recenzie nájdeš na všetko a všetkých. Ak si nevieš vybrať toto, tak neviem ako si vyberieš pôrodnicu, a to nemyslím v zlom. Na pôrodnice nájdeš milión rozdielnych názorov. Ja som bola počas dvoch tehotenstiev spokojná v Sonoclinic, do Myslavy by ma nedostal nikto a o Šaci som pri prvom tehotenstve ani nevedela (ani neviem, či to vôbec vtedy robili).
Zbytočne to riešiš, autorka. Bola si v Šaci na prvom screeningu spokojná? Bola. Tak tam choď aj na druhý. Pozitívne a negatívne recenzie nájdeš na všetko a všetkých. Ak si nevieš vybrať toto, tak neviem ako si vyberieš pôrodnicu, a to nemyslím v zlom. Na pôrodnice nájdeš milión rozdielnych názorov. Ja som bola počas dvoch tehotenstiev spokojná v Sonoclinic, do Myslavy by ma nedostal nikto a o Šaci som pri prvom tehotenstve ani nevedela (ani neviem, či to vôbec vtedy robili).
@lalala94 V Šaci sa screening robí vyše 15tich rokov...Ja som tam bola už pred 13timi rokmi keď som čakala syna,no a teraz tiež som bola v sonoclinic aj Šaci...tiež by som do Myslavy nešla...
Ďakujem baby, tak ja som sa len zas a znova zbytocne vystresovala lebo citam kadeco po nete. Tak pojdem do tej Sace, tiez si myslim ze je uz na nieco ine neskoro ze uz nebudu volne terminy. Budeme pripadne potom riesit ak by nieco bolo zle..
No a asi prestanem citat recenzie lebo sa do porodu fakt zbytocne zblaznim🤣🙈 som prvorodicka.. tak je to vsetko pre mna nove, nezname🙂 dakujem vam este raz
Ja som bola v Saci pri oboch velkych usg pocas oboch tehu. Dr Dosedla bol iba raz taky nemastny neslany, ale nikto nema stale dobry den. Inak bol stale vesely, aj vtipkoval vsetko pekne poukazoval, dokonca manzelovi aj vaicx ked to tam prosto nevidel. Kamosova mama robi tam na oddeleni uz dlhe roky a na odbornost Dosedlu neda dopustit, aj ked to obcas ide ruka v ruke s jeho aroganciou (jej slova). Ja som k nemu dokonca chodila aj na tie vystrenia pred porodom a vtedy bol zakazdym velmi prijemny…
Ja som bola v Saci pri oboch velkych usg pocas oboch tehu. Dr Dosedla bol iba raz taky nemastny neslany, ale nikto nema stale dobry den. Inak bol stale vesely, aj vtipkoval vsetko pekne poukazoval, dokonca manzelovi aj vaicx ked to tam prosto nevidel. Kamosova mama robi tam na oddeleni uz dlhe roky a na odbornost Dosedlu neda dopustit, aj ked to obcas ide ruka v ruke s jeho aroganciou (jej slova). Ja som k nemu dokonca chodila aj na tie vystrenia pred porodom a vtedy bol zakazdym velmi prijemny…
@siegi o odbornosti niet pochyb hoci na taketo ultrazvukove vysetrenie by som sla k niekomu kto ma viac skusenosti kedze toto je velmi specificke vysetrenie v ramci gynekologie
@siegi mimochodom ano, je ine co vidia pacienti a pacientky a co vidia ludia co tam pracovali/pracuju
Ahoj, rada by som vedela aké máš dojmy z morfologického ultrazvuku nakoniec? Bol pán doktor také strašidlo ako sa tu písalo? Neplánujem meniť na inú kliniku len som zvedavá čo ma čaká, či je fakt taký náladový 🙂

Erik dosedla? Tiež som mala tú cest a s jeho odbornostou som nebola spokojná.