Skúsenosti s morfologickým ultrazvukom u MUDr. Dosedlu
Ahojte, nemate niektora aktualnu skusenost s Dr. Dosedlom v Saci a s morfologickym ultrazvukom u nho? Som tam objednana o par dni.. nejak citam starsie diskusie ze zeny neboli spokojne..
Sla som tam na odporucanie znamej na prvotrimestrialny, to bolo ok, aj skusenosti s nim bola vporiadku, no obavam sa toho morfologickeho, malo by trvat nejaky cas aby bolo podrobne, vraj to on tak az nerobi.. no neviem co mam teraz robit.. nemate niektora aktualnejsiu skusenost ? Dakujem..
Sonoclinic
Centrum fetálnej diagnostiky Košice-Myslava, za mňa určite TOP 👍
Centrum fetálnej diagnostiky Košice-Myslava, za mňa určite TOP 👍
@veronikasomja Myslava za mna tiez 👍, a ako jedini sa specializuju aj na problematiku preeklampsie a ako jej predchadzat a to aj na konci tehotenstva.
@monsterablue som zdravotnik
A naozaj nemam pocit, ze by zena ak si vie vybrat kam ma ist by mala ist do sace ked su ovela lepsie moznosti
@taktotedanie ake prosím? A prečo saca nie?

Ahoj, rada by som vedela aké máš dojmy z morfologického ultrazvuku nakoniec? Bol pán doktor také strašidlo ako sa tu písalo? Neplánujem meniť na inú kliniku len som zvedavá čo ma čaká, či je fakt taký náladový 🙂
@cameellia ahoj, doktor toho mal od rana dost vela, tak chvilu meskal a bolo este dost pacientiek predomnou, ale vysetrenie bolo uplne vporiadku, pan doktor bol velmi mily a prijemny, bolo vidno ze ma od rana dost, bola som az poobede objednana, ale usmev na tvari mu nechybal, aj posrandoval, vysetrenie prebiehalo uplne vporiadku, vsetko podrobne vysvetloval a hovoril, vytlacil nam fotky, este som sa ho na cosi pytala, poradil, vobec som nemala zle pocity z vysetrenia ani z doktora. Ja som spokojna 🙂
Zbytocne som dopredu kadeco citala a sa stresovala.