Skúsenosti s opatrovaním detí na krátku dobu v Košiciach
Mate skusenosti s opatrovanim.deti v Ke? Nasla som stranku Domelia,Hlidacky. Potrebujem opateru zhruba na hodinu,neviem ci to opatrovatelky robievaju aj na tak kratku dobu😚
@majuskabobi Keby som nebola od vás ďaleko tak rada postrážim aj zadarmo. .Milujem deti.
@cukroska dakujem,ste zlata☺️😘
cez hlídačky… a ako ktorá berie…
Niektoré škôlky, jasličky majú aj hodinové stráženie napr. My sme pár krát využili.
Podľa toho v ktorej mestskej časti, by som skúsila pozrieť. Aspoň bude v kolektíve dieťa (samozrejme, záleží na veku, či vie byť v pohode bez rodičov...).
Kedy by si potrebovala postrazit?
Podľa toho kde sa nachádzate… naj je na rak krátky čas poprosiť susedov, známych a pod.
Podľa toho kde sa nachádzate… naj je na rak krátky čas poprosiť susedov, známych a pod.
@ivangeline susedov mame starsich,a znami viac naslubuju ako splnia🙂
@ivangeline susedov mame starsich,a znami viac naslubuju ako splnia🙂
@majuskabobi .. jedna sa o jedno dieťa? Aj staršia suseda zvládne na hodinu… lebo tu už vidím problém zmýšľania. :D A nenapisala si, kde v KE sa nachádzate. Poznám jednu opatrovateľku ale samozrejme, že na hodinu sa jej neoplatí obísť cele Kosice..
Pekný deň, som učiteľka ANJ a neponúkam stráženie ale 60 minút hravej angličtiny. U mňa doma, v príjemnom prostredí - Košice Staré mesto. ;)
ake veľké je dieťa? V auparku aj v Galérke v detskom kútiku ti dieťa postrážia...teda podľa veku

@majuskabobi Keby som nebola od vás ďaleko tak rada postrážim aj zadarmo. .Milujem deti.