icon

Skúsenosti s opatrovaním detí na krátku dobu v Košiciach

majuskabobi
10. jún 2025

Mate skusenosti s opatrovanim.deti v Ke? Nasla som stranku Domelia,Hlidacky. Potrebujem opateru zhruba na hodinu,neviem ci to opatrovatelky robievaju aj na tak kratku dobu😚

cukroska
•
10. jún 2025

@majuskabobi Keby som nebola od vás ďaleko tak rada postrážim aj zadarmo. .Milujem deti.

majuskabobi
autor
•
11. jún 2025
@cukroska

@majuskabobi Keby som nebola od vás ďaleko tak rada postrážim aj zadarmo. .Milujem deti.

@cukroska dakujem,ste zlata☺️😘

biba_18
•
11. jún 2025

cez hlídačky… a ako ktorá berie…

vkatush
•
11. jún 2025

Niektoré škôlky, jasličky majú aj hodinové stráženie napr. My sme pár krát využili.
Podľa toho v ktorej mestskej časti, by som skúsila pozrieť. Aspoň bude v kolektíve dieťa (samozrejme, záleží na veku, či vie byť v pohode bez rodičov...).

sszuzu8
•
11. jún 2025

Kedy by si potrebovala postrazit?

ivangeline
•
11. jún 2025

Podľa toho kde sa nachádzate… naj je na rak krátky čas poprosiť susedov, známych a pod.

majuskabobi
autor
•
11. jún 2025
@ivangeline

Podľa toho kde sa nachádzate… naj je na rak krátky čas poprosiť susedov, známych a pod.

@ivangeline susedov mame starsich,a znami viac naslubuju ako splnia🙂

ivangeline
•
11. jún 2025
@majuskabobi

@ivangeline susedov mame starsich,a znami viac naslubuju ako splnia🙂

@majuskabobi .. jedna sa o jedno dieťa? Aj staršia suseda zvládne na hodinu… lebo tu už vidím problém zmýšľania. :D A nenapisala si, kde v KE sa nachádzate. Poznám jednu opatrovateľku ale samozrejme, že na hodinu sa jej neoplatí obísť cele Kosice..

bami8888
•
19. jún 2025

Pekný deň, som učiteľka ANJ a neponúkam stráženie ale 60 minút hravej angličtiny. U mňa doma, v príjemnom prostredí - Košice Staré mesto. ;)

earlgrey
•
19. jún 2025

ake veľké je dieťa? V auparku aj v Galérke v detskom kútiku ti dieťa postrážia...teda podľa veku