Skúsenosti s operáciou strabizmu v Košiciach
Dobrý deň prajem má niekto skúsenosť s operáciou strabizmu v Košiciach bude operovať moju dcérku pani Chovančaková a chcela by som vedieť ako to tam je ako to prebieha viem len to že tam budeme 3 dní ale neviem čo nás čaká dosť sa toho bojím a ešte by som chcela vedieť či tam majú dostupnú sieť wifi v tej nemocnici. Ďakujem vopred za odpovede
Dobrý deň,ja som bola teraz so synom 7 februára ho operovala p.doktorka Chovancakova a vďaka Bohu všetko dobre dopadlo,operacia dobre dopadla ,tiež som sa bála ako syn bude reagovať po narkóze, ale celkom dobre poplakal si zaspal a potom už bolo všetko v poriadku.Vifi nemajú v nemocnici .Doktorka príjemná, zlatá milo sa správa.
@slavkabila12 uz ste boli s dcerkou na operaciu? ako ste dopadli? tiez je tam maly objednany
@slavkabila12 uz ste boli s dcerkou na operaciu? ako ste dopadli? tiez je tam maly objednany
@nadhja nie neboli sme teraz v stredu ideme na kontrolu a preložili nas na 26.6
Dobrý deň,ja som bola teraz so synom 7 februára ho operovala p.doktorka Chovancakova a vďaka Bohu všetko dobre dopadlo,operacia dobre dopadla ,tiež som sa bála ako syn bude reagovať po narkóze, ale celkom dobre poplakal si zaspal a potom už bolo všetko v poriadku.Vifi nemajú v nemocnici .Doktorka príjemná, zlatá milo sa správa.
@zuzkakalejova ďakujem nám presunuli na 26.6.2025 a teraz v stredu ideme na kontrolu
@zuzkakalejova a už váš syn neškuli po operácii?

@slavkabila12 dcérku operovali v Košiciach , ale chodí k doktorke Orlovskej, tak neviem odpovedať úplne konkrétne. Ale ak sa niečo všeobecne chcete opýtať tak mi môžete napísať správu.