icon

Bolesť ramien z podprsenky. Pomôže plastická operácia?

24. aug 2026

Ahojte, mala ste niektorá co mate väčšie prsia bolesti ramien v mieste kde su ramienka podprsenky? Pomohla by mi plastická operácia pozdvihnutie prs?

anonym_8682ff
24. aug 2026

Pomohla a pomáha mi dobrá podprsenka so širokými ramienkami .

tanyan
24. aug 2026

Keď mám nevhodnú podprsenku a zarezané ramienka nechajú otlačky, tak to aj bolí. Vraj zmenšenie a zdvihnutie by pomohlo, ale nikto Ti to asi nezaručí.

autor
24. aug 2026
@anonym_8682ff

Pomohla a pomáha mi dobrá podprsenka so širokými ramienkami .

@anonym_8682ff kúpila som snáď 10, kazda jedna mi to robí, dokonca aj z Atractivu

anonym_8682ff
24. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_8682ff kúpila som snáď 10, kazda jedna mi to robí, dokonca aj z Atractivu

@anonym_autor Ja si vyberám také, čo vyzeraju ako tielko/ramienko z prednej strany je akoby pokračovaním košíkov/a ramienka sú mäkko podsite

autor
24. aug 2026
@anonym_8682ff

@anonym_autor Ja si vyberám také, čo vyzeraju ako tielko/ramienko z prednej strany je akoby pokračovaním košíkov/a ramienka sú mäkko podsite

@anonym_8682ff ja mam tazke prsia, mne to taka podprsenka neudrží. Ja potrebujem taku co mi ich aj trochu podvihne

anonym_8682ff
24. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_8682ff ja mam tazke prsia, mne to taka podprsenka neudrží. Ja potrebujem taku co mi ich aj trochu podvihne

@anonym_autor Mne podprsenky na tento štýl poskytujú pohodlie napriek košickom E

autor
24. aug 2026
@anonym_8682ff

@anonym_autor Mne podprsenky na tento štýl poskytujú pohodlie napriek košickom E

@anonym_8682ff pozrela som, moju veľkosť nemaju. Nosim 70 G

anonym_8682ff
24. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_8682ff pozrela som, moju veľkosť nemaju. Nosim 70 G

@anonym_autor Čiže normal miery pod prsiami a väčšie cez prsia.Neexistuje šitie na mieru?

autor
24. aug 2026
@anonym_8682ff

@anonym_autor Čiže normal miery pod prsiami a väčšie cez prsia.Neexistuje šitie na mieru?

@anonym_8682ff to netusim, ale som uz zúfalá. Ta bolest je neznesitelna a uz vazne zvazujem plastiku. Boli ma vsetko, trpnu a brnia mi prsty. Nervozna som z toho a neviem si nijako ulavit

anonym_8682ff
24. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_8682ff to netusim, ale som uz zúfalá. Ta bolest je neznesitelna a uz vazne zvazujem plastiku. Boli ma vsetko, trpnu a brnia mi prsty. Nervozna som z toho a neviem si nijako ulavit

@anonym_autor Nič príjemné...

autor
24. aug 2026
@anonym_8682ff

@anonym_autor Nič príjemné...

@anonym_8682ff velmi je to neprijemne a cim dalej tym je to horsie a ja uz neviem co robit

beronsche
24. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_8682ff velmi je to neprijemne a cim dalej tym je to horsie a ja uz neviem co robit

@anonym_autor podľa mňa ti nepomôže prsia zdvihnúť, ale zmenšiť..
Myslím, že to ide aj cez poisťovňu, ak máš papier, že ti to spôsobuje zdravotné problémy.

autor
24. aug 2026
@beronsche

@anonym_autor podľa mňa ti nepomôže prsia zdvihnúť, ale zmenšiť..
Myslím, že to ide aj cez poisťovňu, ak máš papier, že ti to spôsobuje zdravotné problémy.

@beronsche ano, viem o tom. Len problém je v tom ze ked to ide cez poisťovňu tak ti oni určia lekára, nemozes si vybrať koho chces. A pri tomto zákroku by som si radsej vybrala lekára sama

eeffka
24. aug 2026
@anonym_autor

@beronsche ano, viem o tom. Len problém je v tom ze ked to ide cez poisťovňu tak ti oni určia lekára, nemozes si vybrať koho chces. A pri tomto zákroku by som si radsej vybrala lekára sama

@anonym_autor a neakusala si nosit sporto u podprsenku co ma ramienka do kriza cez chrbat? Mne to velmi pomohlo ked som dojvila, na parqdu to nebolo ale bolo mi to jedno

autor
24. aug 2026
@eeffka

@anonym_autor a neakusala si nosit sporto u podprsenku co ma ramienka do kriza cez chrbat? Mne to velmi pomohlo ked som dojvila, na parqdu to nebolo ale bolo mi to jedno

@eeffka ja mam tie prsia tazke, potrebujem oporu. Športová podprsenka mi tie prsia splasti a vyzerá to hrozne

tanyan
25. aug 2026

Neviem z ktorého mesta si, ale tie najväčšie Tesco hypermarkety majú dobrú ponuku aj s veľkými košíkmi, niektoré modely aj až po H. Dá sa to dobre vyskúšať a nie je to tak vražedne drahé ako niektoré značkové. Nájdeš aj vystužené, aj s kosticami, aj ...

julia_romeo
25. aug 2026

Ak ta aj po brafittingu a po vsetkom takto boli, myslim si, ze ine ako zmensenie ti nepomoze..